Connect with us

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 – TAUR

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 Taur. Probabil că aceasta săptămână nu este una bună pentru a lucra cu bani sau să te gândești la bani. Este posibil ca mintea ta să nu fie în dispoziția potrivită. Poți face erori care mai târziu vor duce la reale probleme. Dacă este posibil, evitați, să lucrezi la orice tip de proiect creativ, deoarece mintea ta nu poate fi clară și, probabil, nu vei fi mulțumit de rezultate. Cu toate acestea, este o săptămână bună pentru munca de rutină care nu necesită prea multă concentrare. 

Dacă intri în contradicție cu cineva cu autoritate – nu ai completat adeverința cum trebuie sau nu o ai, te vei simți frustrat, vei fi supărat sau copleșit de tot ceea ce ți se cere să faci. Ai putea încerca să vorbești cu calm. Persoana ar putea fi mult mai înțelegătoare decât le crezi.

Un aspect constrângător între Mercur și Jupiter ar putea coincide cu o scliire intuitivă care să ducă la o oportunitate de aur. Nu o lăsa să scape.

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 Taur Relațional

Relațiile se concentrează săptămâna aceasta mai mult la a da și a lua, iar cu tranzitele planetare implicate, ești extrem de conștient de cât de mult dai și de ceea ce primești în schimb. Dacă acest lucru te deranjează în vreun fel, nu are rost să zâmbești, corectează ce poți pentru că totuși, interior ești liniștit. Abordează natura acestei probleme cu calm. Din fericire, o poți face cu har și candoare.

Pătratul dintre conjuncția Soare – Uranus cu Saturn de la începutul săptămânii te face să te întrebi dacă lucrezi destul pentru ceea ce vrei și dacă merită până la urmă. Tu ești singurul care poate răspunde la aceste întrebări însă.

Luna în Rac de la la mijlocul săptămânii, încetinește fluxul de energie și oferă timp să iei în considerare opțiunile pe care le ai. S-ar putea să ratezi un comportament apropiat cu cei din familie, dar mai bine mai încet decât să te repezi cu capul înainte. 

Pluto este retrograd în Casa a 10-a a cariereiș aducându-ți șansa de a face unele schimbări interioare necesare. Găsește un loc liniștit pentru a reflecta asupra vieții în care ai  experimentat mai multe scurtcircuitări.

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 Taur Profesional

Indiferent dacă ești la birou, acasă sau în șomaj tehnic, ori pur și simplu șomaj, vei avea o săptămână productivă. Vei pune de acord resurselw și informațiile care le ai, într-un mod foarte eficient, creând o rețetă de succes. Aplică această rețetă la orice faci. 

În mod automat, ești sceptic față de o idee nou, care însă te incită și o discuți cu colegii online. Prima reacție este să respingi planul fără să îl privești măcar. Nu judeca lucrurile în pripă, l-ai putea găsi interesant la o privire mai atentă.

Acum este important să fii sigur de propria valoare. Fă tot posibilul să găsești mulțumire  în responsabilitățile obișnuite. De asemenea, să rămâi calm și concentrat pe ceea ce faci. Când ești centrat în tine, este mai ușor să îi coordonezi pe alții. S-ar putea te simți plitisit, fără chef și auto-indulgent. Dacă poți, fă o pauză. Interesarea colaboratorilor induce și un moral ridicat. Este o rețetă infailibilă pentru a-ți îmbunătăți perspectivele de carieră.

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 Taur Financiar

Te-ai gândit că dacă tot ești acasă să faci puțină ordine, și la propriu dar și la figurat încercând să găsești soluții în ce privește munca și banii, iar această perioadă aduce o combinație potrivită de energii ca să obții ce vrei. Dacă tot stai acasă, este un moment excelent pentru a-ți actualiza CV-ul, pentru căutarea unui alt loc de muncă, dacă asta vrei, sau să atragi atenția superiorilor în ceea ce privește sarcinile personale. Fă voluntariat pentru cei aflați în suferință și este posibil să simți și creșterea spirituală odată cu cea financiară.

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 Taur Sănătate

Dacă mănânci ceva care nu îți cade bine sau care provoacă alergii, ar fii bine să știi, deoarece ai stomacul și tractul digestiv sensibil. Ceaiul de lemn dulce este un remediu minunat care ajută la digestie și aduce o senzație liniștitoare stomacului. Nu uita ca să nu ai probleme cu mobilitatea și dispoziția este bine să consumi cât mai multă apă. Tubul digestiv este unul dintre cele mai importante sisteme din corpul nostru. De asemenea, serie de exerciții ușoare, găseștei destule pe YouTube, cel puțin o dată pe săptămână te va ajuta la păstrarea funcțiilor importante din organism. 

Citește horoscop Minerva săptămâna 27 aprilie – 3 mai 2020:

BERBECTAURGEMENIRAC LEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top