Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie - 3 mai 2020 - SĂGETĂTOR

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 – SĂGETĂTOR

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 Săgetător. Ai avut o dorință secretă față de cineva pe care credeai că îți este doar prieten. Nu te mira dacă înveți ceva din asta săptămâna care vine. Este o perioadă în care trăirile ascunse pot fi dezvăluite brusc – iar prietenul tău ar putea să-ți vorbească pe neașteptate o atracție pe care o simte față de tine! 

Odată cu Soarele care se mișcă prin Casa a 6-a, sectorul stilului de viață, simți dorința de a te organiza. Iar acest lucru poate aduce multe avantaje.

Luna de miercuri, din Rac, în Casa a 8-a, a intimității dar și a activelor pasive, susține una din cele mai bune perioade pentru inițierea unui nou plan de acțiune. Începe și mergi mai departe pentru că rezultatele sunt nesperate.

Dacă te gândești la finanțele tale și simți că ai blocaje în anumite perioade, faza de retrogradare a lui Pluton, poate fi un apel să te cufunzi în tine și să afli mai multe despre ele. 

În cele din urmă, pătratul dintre Mercur și Jupiter sugerează faptul că participarea la noi experiențe poate fi o investiție grozavă și ai mai mult de câștigat.

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 Săgetător Relațional

Influențele astrale pot aduce o notă de pasiune în viața ta săptămâna aceasta. Dacă cunoaști pe cineva, chiar și online, profită de ocazie pentru a afla și mai multe despre cum decurg lucrurile. Petrece ceva timp cu familia. Vei fi, de asemenea, foarte conștient că nu dorești să pari prea dornic sau prea persuasiv, chiar dacă inima ta bate mai tare ca deobicei. Simți căldura, dar rămâi cu picioarele pe pământ!

Cu pătratul dintre Soare și Saturn, de la începutul săptămânii, vrei să obții mai multe. Încercarea de a forța lucrurile ca să te întâlnești cu cineva seamănă cu gest ușor disperat, ceea ce nu ești.

Luna din Gemeni de luni, face să te întrebi despre căutările tale, dar gândurile îți sunt prea împrăștiate pentru a face săpături. A auzi un zvon despre ceilalți este dezamăgitor, dar nu atât de mult încât să nu-ți mai dorești să relaționezi cu ceilalți.

Există apoi un pătrat între Mercur și stăpânuș tău planetar, Jupiter care te-ar putea distrage de la ceea ce ar putea fi un lucru bun. Personalitatea este mai importantă decât aspectul, nu uita.

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 Săgetător Profesional

În următoarele două luni, vei fii mai indecis decât de obicei. Poate că nu credeai că acest lucru este posibil. Ei bine, este. Cel puțin, fiind conștient de acest lucru, vei putea să te descurci mai bine într-o manieră sănătoasă.

Cineva te va acuza sau te va ataca într-un fel emoțional care nu are să îți cadă bine. Pentru a păstra liniște, poți decide să dovedești nevinovăția sau sp lași totul în urmă și să îți vezi de drumul tău. Niciuna dintre aceste abordări nu îți va aduce soluții pe termen lung. Mai bine ia taurul de coarne și acționează.

S-ar putea să fii foarte supărat sau vulnerabil emoțional. Subaprecierea sau sentimentele de nesiguranță îți pot crea probleme inutile. Fă tot posibilul să rămâi încrezător în forțele tale. Evenimentele vor aduce relații îmbunătățite cu colegii. Ai putea fi surprins să descoperi că ai aceeași perspectivă sau obiective pe termen lung. Este un moment bun pentru proiectele de echipă. O situație nesigură legată de locul de muncă poate însă, submina speranțele. Nu este responsabilitatea ta să o remediezi.

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 Săgetător Financiar

Ai avut o perioadă de activitate socială sporită, chiar dacă nu pare și care te poate ajuta în eforturile de a duce mai departe ceva ce ai început online. Cu accent pe grupul social și angajare pe cont propriu, ești pregătit să faci o schimbare mare în viața ta, una care poate ajunge să îți afecteze modul în care trăiești. Este mai ușor să comunici cu grupul despre ideile tale și să schimbi opinia celorlalți în favoarea ta.

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 Săgetător Sănătate

Ești pregătit să vezi imaginea de ansamblu, mai clar, în comparație cu o parte dora, în această săptămână. Te vei bucura să socializezi online, chiar a devenit un obicei, și de a fi vesel, dar încearcă să nu alci în picioare sentimentele celorlalți, în timp ce tu te simți bine. Oricare ar fi planurile tale, fii atent în a menține exercițiului zilnic, o dietă echilibrată, odihnă și relaxare abundentă în orice moment, chiar și în cele mai aglomerate clipe. Când simți că plutești respiră adânc și revino cu picioarele pe pământ.

Citește horoscop Minerva săptămâna 27 aprilie – 3 mai 2020:

BERBECTAURGEMENIRAC LEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top