Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie - 3 mai 2020 - LEU

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 – LEU

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 Leu. Viitorul curs al acțiunii pe care îl poți lua sau nu, depinde de informațiile pe care le ai și de starea lucrurilor la nivel național. Cu toate acestea, să nu te miri dacă informațiile sunt vagi și trebuie clarificate. 

Dacă ești gata să faci un pas înainte în ceea ce privește cariera sau afacerea trebuie să regândești modul de acțiune și să stabilești clar ce vrei să faci din perspectiva carierei.  Indiferent de intenții, te vei lăsa dus de val, deoarece te ajută să crești ca impuls de a acționa.

Pătratul dintre Mercur și Jupiter  te poate face să visezi la lucruri mari. Și s-ar putea să fii dornici să explorezi noi oportunități care îți pot îmbunătăți resursele financiare sau care ar putea duce la o muncă mai interesantă.

În sfârșit, s-ar putea ca duminicp să apara o ofertă, care ar putea fi exact ceea ce cautți. De ce să o lași să se piardă?!

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 Leu Relațional

Săptămâna aceasta influxurile astrale duc la conștientizarea faptului că relația actuală are un kilometrii efectuați și că are nevoie să mai schimbați ruta. Amândoi vă dați seama că pentru a o face să meargă, va trebui să turați motorul la maxim și să porniți într-o direcție nouă. Săptămâna aceasta însă, te poți bucura de partea mai ușoară și mai romantică a legăturii voastre și puteți consolida încrederea unul în celălalt.

La începutul săptămânii vei avea parte de o explozie de energie cu Luna în Leu. Dacă crezi că ești pregătit, acum este momentul să acționezi!

Pluto este retrograd de săptămâna trecută și îți oferă șansă de a regândi anumite aspecte din trecutul tău. Acum pot avea loc foarte multe vindecări dacă ești gata să accepți lucrurile pe care nu le poți schimba.

De asemenea, pătratul dintre Mercur și Jupiter face să dorești să îți împărtășești admirația pentru cineva în mod public, dar, în acest fel, ai putea face furori. Dacă nu ești sigur de reacția pe care o obții, mai bine oprește-te înainte de a posta ceva pe rețelele de socializare.

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 Leu Profesional

Mintea ta este clară și ageră, dar din când în când, te pierzi în lume de idei și destul de greu găsești drumul înapoi la realitate. Nu te forța să pășești în realitate în acest moment. În schimb, ar trebui să-ți faci timp să visezi. Înțelegerea constantă în ceea ce privește săptămâna de muncă strică plăcerea de moment. Nu te prinde în această poziție dificilă, unde-i lege nu-i tocmeală! Nu are sens să îți faci griji pentru ziua de mâine. Las-o să vină și fii mergi înainte. 

Pe măsură ce săptămâna începe, chiar dacă lucrezi de acasă, vei vedea că ritmul este rapid și dinamic – exact așa cum îți place. Este tipul de mediu în care prosperi, așa că profită de energia pe care o simți. Bea o cafea în plus. Ești într-o poziție puternică așa că supune-te și ia măsuri pentru a obține ceea ce vrei. Poți fi un catalizator al schimbării pur și simplu prin faptul că ești tu. Fii diplomat întrucât stările emoționale ar putea să se amplifice. A-i determina pe ceilalți să facă ceea ce îți dorești, fără să iei în considerare sentimentele lor, nu va duce la rezultate prea bune. Chiar dacă știi că ai dreptate, rezistă dorinței de a da ordine. Fii simplu, direct și sincer.

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 Leu Financiar

Încerci să spui mai multe decât ai vrea când vine vorba despre muncă și bani. Este momentul perfect pentru a vorbi despre prioritățile tale și pentru a fi ascultat cu privire la toate lucrurile orientate financiar. Nu lăsa pe altcineva de la serviciu sau cu care ești în relație să domine excesiv cu ideile lor nevoia ta de bani. Pe de altă parte, într-adevăr, doar împreună puteți muta munți din loc – singuri, nu.

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 Leu Sănătate

Faci o treabă grozavă având grijă de ceilalți, dar întrebarea este, de tine cine are grijă? Emoțional ești atras să ai grijă de ceilalți dar face să-ți neglijezi propria sănătate. Acest lucru nu este un lucrur bun pentru echilibrul tău interior. Ar fi bine să începi cu o baie fierbinte în care să pui câteva picături de ulei de eucalipt. Eucaliptul are darul să inducă unitatea interioară pentru a reuși și de a face ca prin resurse proprii să îți atingi obiectivele. 

Citește horoscop Minerva săptămâna 27 aprilie – 3 mai 2020:

BERBECTAURGEMENIRAC LEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top