Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie - 3 mai 2020 - VĂRSĂTOR

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 – VĂRSĂTOR

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 Vărsător. Săptămâna aceasta te-ai putea simți un pic obosit și copleșit de tot ce mai ai de făcut. Ia-ți o zi de odihnă. Petrece cu o carte bună sau câteva filme. Vei descoperi că petrecerea timpului făcând ceva obișnuit, poate fi revigorant.

Pe măsură ce Soarele își continuă călătoria prin Casa a 4-a, a familiei, următoarele săptămâni pot fi un apel pentru a te relaxa atunci când este posibil. Încearcă să gătești alimente sănătoase, spre deosebire de a mânca în grabă, dormi mult și bucură-te de grijă de sine. Poate fi, de asemenea, un moment bun pentru a face un pas înapoi și a privi lucrurile dintr-o perspectivă diferită. 

Dacă vrei să îți redecorezi casa, este un moment bun pentru a începe. În egală măsură, dacă vrei să adopți un animal de companie, să pornești o afacere la domiciliu sau să te ocupi de imobiliare, mergi în direcția respectivă.

Pluto este retrograd de săptămâna trecută, așa că ai putea face o călătorie mai profundă în subconștientul tău. Visele pot fi foarte premonitorii și instructive, așa că ar merita să ții cont de ele.

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 Vărsător Relațional

Influența astrală actuală îți poate îndulci considerabil săptămâna când vei fi invitat la o discuție, cu cineva nu doar elegant ci și bine informat. Este doar modul în care îți place să-ți petreci timpul: să câștigi și să lucrezi în compania cuiva plăcut la vedere și pe aceeași lungime de undă cu tine și care mai are și multă influență. Vestea bună este că vei găsi extrem de plăcut acest mediu. 

În prima parte a săptămânii, luna din Gemeni de luni, te poate ajuta să ai răbdare când vine vorba despre viața ta amoroasă. Îți este bine că ești singur, așa concentrează-te pe posibilitățile pe termen lung.

Pluto a intrat în retrogradare de săptămâna trecută, oferindu-ți timp să te gândești dacă progresezi așa cum ar trebui. A învăța din erorile sentimentale din trecut te aduce într-o poziție mai bună pentru ca dragostea să dureze în viitor.

Ești surprins să afli ceva neobișnuit legat de o persoană la care ții, în timpul conjuncției Soare-Uranus. De obicei, te bucură lucrurile neașteptate, dar ceea ce auzi sau citești te-a putea șoca acum.

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 Vărsător Profesional

Crește neliniștea interioară în următoarele zile. Din păcate, agitația, te va face dificil de stabilizat, cel puțin în următoarele două luni. Îți risipești energia la întâmplare. Când ai îndoieli, în legătură cu ceva, urmează-ți intuiția. Te va salva.

Vei deveni destul de frustrat de lipsa de acțiune în ce privește locul de muncă. Aștepți să se facă o mișcare îndrăzneață, dar care parcă nu mai vine. Încearcă să te calmezi și să ai răbdare. Va veni și momentul acela. Nu te împotmoli ca țiganul la mal. Adună informații.

Ai încredere în vocea ta interioară. Indiferent de situație comportă-te ca și cum toate sunt bine. Optimismul și emoția sunt generatori importanți de interes, pentru orice faci. Termină tot ce poți înainte să începi ceva nou. Fă tot posibilul pentru a avea relații bune cu superiorii. Este un moment bun pentru îmbunătățirea poziției actuale sau pentru a găsi ceva și mai bun. Sunt posibile coincidențe cu iz de magie acum. 

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 Vărsător Financiar

Este o perioadă interesantă. Și nu o poți ignorat, așa că încearcă să folosești timpul în avantajul tău. Adică pune-te într-o situație care să îți aducă avantase financiare – ține un curs online, folosește-te de pasiune pentru a face ceva bun, prezintă cu de la tine putere o idee sau încearcă un stil nou. Casa a 5-a care este o casă a distracției, a romantismului, a copiilor intră în joc. Totul ține de cum știi să folosești conexiunile familiale pentru a găsi o sursă de bani sau ce sunt dispuși să îți ofere ca referință la un nou grup social online.

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 Vărsător Sănătate

Te simți puțin blocat emoțional și fizic, în ultima vreme. Mai mult ca sigur este legat de perioada tensionată prin care treci și în care lucrurile tind să fie ceva mai trenante. Ține toate canalele deschise, bea multă apă și consumă legume proaspete și fă cel puțin câteva exerciții de pilates care eliberează cel mai bine tensiunea. Încearcă să faci acest lucru ori de câte ori ești supus la stres, mai degrabă, decât să îl laș să te domine. Vei fi mult mai bine!

Citește horoscop Minerva săptămâna 27 aprilie – 3 mai 2020:

BERBECTAURGEMENIRAC LEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top