Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie - 3 mai 2020 - SCORPION

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 – SCORPION

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 Scorpion. Dorința ta de a respecta și onora pe cineva special din viața ta se confruntă astăzi cu o dorință la fel de puternică de a deveni mai persuasiv pasional. Secretul rezolvării acestui aparent conflict stă în cunoașterea faptului că cele două nu se exclud reciproc. 

Dacă ești pregătit să-ți explorezi relațiile, Soarele aflat în Casa a 7-a, a relațiilor, va rămâne în această zonă încă patru săptămâni, așa că ai destul timp pentru a te conecta cu oamenii și a petrece timpul cu partenerul sau cu familia.

Cu o lună în Casa a 8-a, poate fi o oportunitate excelentă de a discuta cu cineva în legătură cu un proiect sau un business. Și dacă vrei să spargi gheața și să te informezi mai bine pe marginea acestei teme, acum este momentul potrivit pentru a face acest lucru. 

Pluto, stăpânul tău planetar, a intrat în retrogradare în Casa a 3-a, sectorul discuțiilor, gândirii și al contractelor, făcând din aceasta o oportunitate de a descoperi modul în care mentalitatea ta poate afecta rezultatele. 

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 Scorpion Relațional

Întâlnești pe cineva care este așa cum vrei să fie și te simți împlinit, ba chiar trăiești acut sentimentul de siguranță interioară. Mișcarea planetelor aduce săptămâna aceasta, șansa unei seri în care fantezia te poate duce sub cerul liber, la munte sau la mare sau oriunde îți permite misterul și magia visului, să fii. Vei descoperi că amândoi sunteți capabili să vă împărtășiți sentimentele și să relaționați pe mai multe paliere și niveluri.

Luna în Gemeni, de luni, sugerează că vrei să fii primul, indiferent ce. Chiar dacă nu dorești cu adevărat să întâlnești pe cineva, s-ar putea să îți dai seama că i-o ceri doar ca să nu o facă altcineva înaintea ta.

Stăpânul tău planetar, Pluto este retrograd de săptămâna trecută, tocmai la timp pentru a te împăca cu ceva din trecut. Chiar dacă s-ar putea să te fi iertat o/un fost/ă pentru o despărțire, tu nu ai uitat.

Pătratul Mercur – Jupiter, însă, pune accentul pe un detaliu neplăcut căruia nu vrei să îi faci față. Abordează-l onest și deschis, dacă vrei să mergi mai departe!

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 Scorpion Profesional

Posibil ca luni să fie ziua care să aducă o relaxare în lupta pe care o duci de mai bine de două luni pe front profesional și pe care o duci cu un coleg sau cu un șef sau poate este o bătălie pe care o duci în tine. În orice caz, trebuie să fii pregătit pentru o ciocnire care îți va zgudui din temelii modul de gândire. Vei fi extrem de frustrat apoi, de persoanele stau acasaă, nu te ajută cu nimic iar tu lucrezi din greu. Atitudinea lor indolentă începe să-ți toace nervii. Acest lucru nu este sănătos. Concentrează-te pe tine și nu-ți face griji pentru ceilalți.

Cei cărora le place să se meargă în direcții progresive pot fi stresați de un loc de muncă care insistă ca lucrurile să rămână așa cum sunt. Structurile care nu-ți mai alimentează nevoile profesionale se pot schimba radical și fără avertisment. Așa că cel mai bun lucru este să îți urmărești intuiția. Rețeaua cu prietenii online îți poate îmbunătăți perspectivele. Este un moment bun pentru a lucra singur dacă trebuie să stai acasă. 

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 Scorpion Financiar

Influențele astrale pun un accent mai mare pe Casa a 6-a, sectorul muncii și te ssusțin să ai energia necesară. Chiar dacă ești în casă, poți revizui o idee veche sau un proiect pe care l-ai abandonat și vei vedea că acum este momentul perfect pentru a face acest demers. S-ar putea să constați că visele sau sclipirile de intuiție e sunt deosebit de utile atunci când vine vorba despre câștigul financiar.

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 Scorpion Sănătate

S-ar putea să te trezești obsedat de ceva ce nici nu mai contează. Respectă-ți obiceiurile sănătoase și în timpul acestei perioade și, atunci când vei face eforturi, indiferent de natura lor, te vei împiedica de sănătatea ta! Cu toții simțim că pierdem controlul din când în când. Reamintește-ți că nu ești perfect și nici nu există cineva care să se aștepte să fii perfect sau că nu urmărești tu perfecțiunea! Dacă acest lucru nu ajută să îți potolești gândirea obsesivă, încearcă să mergi la culcare la ore fixe și să te lași legănt de brațele lui Morfeu.

Citește horoscop Minerva săptămâna 27 aprilie – 3 mai 2020:

BERBECTAURGEMENIRAC LEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Horoscop Saptamanal

To Top