Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie - 3 mai 2020 - PEȘTI

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 – PEȘTI

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 Pești. Simți schimbarea care plutește în aer. Fie că este vorba despre o schimbare dramatică în ce privește credința sau o schimbare majoră în obiectivele tale, pregătește-te pentru o transformare profundă. Se datorează probabil și faptului că acum ai mai multă libertate în a face ceea ce vrei atunci când vrei. Este posibil ca traversarea crizei financiare să fi făcut posibil acest lucru. Ai grijă, alege-ți noua cale cu înțelepciune. Nu încerca să te întorci la vechiul stil de viață.

Soarele din Casa a 3-a, sectorul comunicării și a gândirii, reține, comunicarea este esențială în următoarele patru săptămâni. Este unul dintre cele mai bune momente pentru a te conecta cu cei cu care nu ai vorbit de ceva vreme. Lucrul este valabil pentru frații și prietenii care ar dori să primească vești de la tine.

Dacă ești dornic să îți transmiți mesajul în lume, lansează-ți blogul miercuri, site-ul sau afacerea online. Energia lunară a racului poate să ducă și să contribuie la construirea impulsului de a face ceva pentru oameni. Dacă ești gata să te conectezi cu cei cu care ești pe aceeași lungimea de undă, atunci acest lucru poate încuraja și stabiliza comunitatea de prieteni susținătoare.

La sfârșitul săptămânii conjuncția Mercur-Uranus este excelent pentru conversații și întâlniri online. S-ar putea să descoperi că poți beneficia în multe moduri plăcute de conectarea cu alți oameni.

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 Pești Relațional

Aspectele săptămâni aduc o concentrare de nevoi în viața ta sentimentală. Romantismul nu va fi o întrebare despre o masă la lumina lumânărilor și sărutul ca promisiune. Partenerul tău are, cu siguranță, alte planuri decât să ia cina, în modul tradițional. Așa că gândește-te la altceva ca modalitate de a face față cerințelor și uită de toate inhibițiile. Cu siguranță vei învăța lucruri noi și interesante.

Ești gata să reduci inhibițiile și nimeni nu te poate învinovăți pentru că te-a potopit energia spontană și excitantă Gemeni de la începutul săptămânii.

Pluto retrograd în Capricorn te aduce într-o stare de spirit fantastică, în timp ce ai în vedere cât de departe ai ajuns ca stabilitate în relație. Dacă pe viitor vrei să mergi într-o direcție diferită, va fi timpul să îți faci un plan.

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 Pești Profesional

Nu încerca să îți încadrezi colegii și angajații în diverse tipologii pe care le-ai dori. Vrei să se comporte într-un anumit mod care este convenabil pentru tine. Din păcate, dorința ta nu este conformă cu realitatea. Lasă controlul și judecata.

Ceea ce are sens și este perfect și rațional pentru tine nu va avea sens pentru ceilalți. Ceva se pierde pe traseul dintre tine și ei și pur și simplu nu poți face nimic în acest sens. Nu te atașa emoțional de rezultatul evenimentelor.

Ai nevoie de putere pentru a rămâne concentrat pe ceea ce faci. Este important să faci ceea ce se așteaptă de la tine și să nu fii neatent. Dacă ești stresat, fă tot posibilul să nu te lași pradă grijilor sau anxietății. Vorbește cu cei care te susțin din jurul tău. Acum este un moment bun pentru o revizuire atentă a oricărei lucrări de amploare. Cere ajutor dacă nu te descurci. Este important să îți comunici nevoile. Asigură-te că toată lumea înțelege ce vrei să spui sau să transmiți.

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 Pești Financiar

Dacă te-ai gândit să faci ordine prin conturi este un moment bun pentru asta. Casa a 8-a, a datoriilor și baniilor altor persoane este susținută dar în același timp și stresată de aspectele cu Jupiter și cu Pluto. Dacă încerci să aduni bani pentru o nouă idee de afaceri, este foarte bine. Universul se concentrează pe mesaje de felul cererilor de împrumut și te asigură că răspunsurile pe care le primești sunt pozitive. Folosește-ți banii constructiv.

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 Pești Sănătate

Când ești determinat și îți dorești ceva, de obicei obții, dar ce faci atunci când nu nu se întâmplă așa? Ai o înțelegere cât se poate de realistă despre viață, iar când vine vorba despre stabilirea obiectivelor ești printre cei mai impresionanți. Când vine vorba despre corpul tău, este posibil ca abordarea să fie mai puțin flexibilă. Deși ai tendința și te străduiești să fii perfect, nu uita, condiția umană este extrem de fluctuantă și trebuie să faci față și zilelor în care pur și simplu nu vei putea să îndeplinești așteptările, așa că ia-o ușor.

Citește horoscop Minerva săptămâna 27 aprilie – 3 mai 2020:

BERBECTAURGEMENIRAC LEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

1 Comment

1 Comment

  1. Ale

    2020-04-26T19:56:02+03:00 at 19:56

    Pești este în Februarie!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top