Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie - 3 mai 2020 - FECIOARĂ

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 – FECIOARĂ

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 Fecioară. Ești nemulțumit sau nesigur cu privire la ce drum profesional vei urma după ce se încheie toată nebunia asta cu coronavirusul și cu starea de Urgență. Te gândești să faci o schimbare. Unele informații și-ar putea parveni încă de luni, cu privire la posibile căi de explorat, dar sfatul meu este să nu ieie deocamdată nicio decizie. Mintea ta nu este la fel de obiectivă pe cât ar trebui ca să le gândești pe toate. Asta nu înseamnă că nu trebuie să gândești, dimpotrivă, dar așteaptă o zi sau două, înainte de a face pasul cel mare. 

Organizarea cuiva pentru a avea grijă de volumul de muncă ar putea fi singurul mod de acțiune sau de a face posibil chiar și un compromis.

Soarele, în Casa a 9-a, sectorul orizonturilor îndepărtate, sugerează că poți să îți reîncarci bateriile urmărind documentare – peisaje, locuri și fețe noi. Dacă ai șansa să te reconectezi la munca ta și la familie, poate fi una dintre cele mai bune perioade pentru a face acest lucru. 

Pluto a intrat în retrogradare încă de săptămâna trecută, în Casa a 5-a, sectorul creativității, a micilor investiții și a iubirii unde va sta până la începutul lunii octombrie. Poate fi o oportunitate de a-ți valorifica creativitatea sau de a depăși orice blocaj emoțional legat de sentimente.

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 Fecioară Relațional

Uneori, singura cale de a ieși dintr-o situație de criză este să obții ajutorul unei terțe persoane. Mișcarea planetelor săptămâna aceasta te încurajează să soliciți ajutorul și sfatul cuiva care vă poate îndruma spre soluționarea cu succes a problemei. Este posibil ca amândoi să aveți tendința de a vedea ce este mai rău în acest moment. 

Când luna energică din Gemeni de luni, îți oferă șansa de a fi spontan încă de la începutul săptămânii, fii. A ieși din rutină este minunat pentru viața sentimentală, chiar dacă gândurile tale sunt împrăștiate și sari de la unul la altul. Încearcă totuși să te concentrezi pe ceea ce vă spune partenra/ul pentru a nu ți se reproșa că nu știi să comunici. 

Conjuncția Soare-Uranus face un pătrat cu Jupiter și cu Pluto și poate aduce iluminare în viața amoroasă. Fă ceva ce nu ai mai făcut niciodată, oferă-ți un moment de wow de durată, care va fi extrem de benefic.

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 Fecioară Profesional

Conceperea propriului plan de muncă este esențială săptămâna aceasta, în loc să aștepți sau să speri ca alții să realizeze planul și pentru tine. Puterea ta de concentrare va fi puternică săptămâna aceasta deși alții ar putea să încerce să arunce în aer întreg echilibrul cu critica lor. Nu-i lăsa să o facă. Cineva încearcă miercuri, să te învețe un nou truc, dar este posibil să nu aibă prea mult succes. Încearcă tot posibilul să îți păstrezi mintea deschisă.

Nu îți pierde speranța Problemele pot fi corectate dacă adopți o abordare lentă și atentă. Este posibil să ai fie prea multă încredere, fie să fii greu de convins. Asigură-te că ești pe aceeași lungime de undă cu toți ceilalți. Evenimentele pot aduce o situație care pare să fie rezolvată, dar nu complet, nu în această fază. Cineva ar putea fi ascuns sau nu are de lucru și vrea să îți bage bețe în roate. Dacă nu mai ai un loc de muncă, perioada este bună pentru analiza perspectivelor de angajare.

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 Fecioară Financiar

Te confrunți cu un moment care îți dă emoții. Cu atât de multe oportunități online de a câștiga bani și pentru a-ți mări veniturile, vei fi tentant să renunți la un loc de muncă sigur, chiar dacă sectorul micilor investiții, Casa a 5-a, dar și cel de ocupare a forței de muncă, Casa a 6-a, deține cheia. De ce să nu profiți de un program de economii oferit prin muncă? 

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 Fecioară Sănătate

Încăpățânarea ta poate fi pusă în mișcare de influxurile astrale de săptămâna aceasta. Sper că motivele acestei încăpățînări se vor rezolva, nu vei mai dori să ieși și să mergi la sală c vei găsi resurse să faci mișcare și în casă și să mănânci cât se poate de sănătos Dacă te confrunți cu blocaje emoționale care face ca aceste obiceiuri sănătoase să fie greu de realizat, vorbește cu cineva în care ai încredere care să te ajute să depășești blocajele. Sănătatea este prea importantă pentru a o ignora – pune pe primul loc sănătatea.

Citește horoscop Minerva săptămâna 27 aprilie – 3 mai 2020:

BERBECTAURGEMENIRAC LEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top