Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie - 3 mai 2020 - RAC

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 – RAC

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 Rac. Ai putea avea o săptămână foarte aglomerată în comunitatea în care trăiești. S-ar putea să aibă loc un fel de adunare de bloc cu anumite revendicări. Dacă participi, este posibil să nu înțelegi mare lucru din cauza discuțiilor aprinse, iar acțiunea ar putea părea mai de grabă o târguială decât să se discute despre lucruri serioase. 

Cu Soarele în Casa a 11-a, sectorul tău social, săptămânile următoare pot fi o ocazie de relaxare în compania familiei și să te bucuri de activități interesante. Cu toate acestea, odată ce Soarele va intra în aspect stresant cu Saturn, s-ar putea să nu te simți la fel de confortabil în prezența cuiva cu care erai obișnuit. În loc să îți fie clar nu dorești decât să depășești orice situație penibilă și să rezolvi asta într-un mod cât mai decent.

Miercuri poate fi momentul perfect pentru a iniția un obiectiv sau a pune în practică o idee la care visezi de foarte mult timp. Dacă te gândești să o pui în practică, luna în Leu de vineri, te poate ajuta.

Vrei să să reflectezi mai atent la parteneriatele și obligațiile pe care le ai. Cu Pluto care a intrat în retrogradare săptămâna trecută, este posibil să fii mai înclinat să privești lucrurile mai adânc și să vezi ce se întâmplă cu adevărat.

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 Rac Relațional

Ești înclinat spre o gândire mult mai profundă săptămâna aceasta, în contrast cu obișnuita ta atenție, care seamănă cu îngăduința mamei cu copii săi. Conjunctura planetară te ajută să iei în considerare implicarea, la un alt nivel, într-o anumită relație. În acest moment ești înclinată să vezi greșelile mici și nu pe cele mai grave. Să vorbești despre aceste lucruri te-ar putea ajuta dacă ai convingerea că vă faceți reciproc unele critici constructive. Nu exagera, totuși!

Vezi că energia haotică a lunii în Gemeni îți poate crea mai de grabă, neliniște decât probleme. Există foarte multe lucruri pe lista ta de priorități în ce privește viața sentimentală, dar te mulțumești să mergi încet și să le iei pe rând, unul câte unul.

Vindecarea plutoniană din perioada de retrogradare a acestei planete, își aduce posibilitatea de a închide definitivi o relație veche. Deschiderea acestor răni ar putea fi necesară pentru a-ți recupera inima și sufletul.

Pătratul separant Mercur – Pluto cu care începe săptămâna, îți oferă o idee despre cum ar putea fi lucrurile odată ce ajungi la destinație finală în ce privește sentimentele tale, dar îți este greu să afli cum să ajungi la final iar pentru aceasta sfaturile altora pot fi bune sau proaste. 

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 Rac Profesional

Doar pentru că stilul tău actual este puțin învechit, unii te acuză că aplici metode vechi. Nu este nimic de care să-ți fie rușine. Respectarea metodelor tradiționale se va dovedi la un moment dat, cea mai eficientă.

Aceasta poate fi o perioadă foarte socială, în sensul de legături multiple datorită spațiului virtual. Este excelent pentru oportunități de predare sau învățare. Alții vor intra în legătură cu tine pentru idei și diverse sfaturi. Planifică-ți să te simți bine chiar și la discuțiile obișnuite pe teme profesionale. Fii generos, fără a aștepta recunoaștere specială. Este o perioadă ideală pentru orice efort de grup sau conducerea unei echipe on line. Interesele creative vor fi deosebit de satisfăcătoare. Unele acțiuni te pot face să simți anumite resentimente. Evită să reacționezi din orgoliu.

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 Rac Financiar

Este un moment provocator pentru a fi tu. Cerul este limita când vine vorba de casa ta și de sentimentele interioare. Dacă ai dorit o pauză de la birou, lucrul de acasă poate oferi liniștea și regăsirea de care ai nevoie pentru a fi mai eficient. De asemenea, ai putea constata că este mai bine să faci această muncă de acasă un timp mai îndelungat. 

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 Rac Sănătate

Capacitatea de a-ți gestiona viața ocupată are foarte multe legături cu ceea ce mănânci și bei, indiferent dacă faci exerciții fizice în mod regulat și cum ai grijă de nevoile tale fizice. Aruncă o privire asupra obiceiurilor alimentare și a regimului de exerciții fizice. Poate undeva greșești. Îți pregătești mesele singur sau mănânci doar într-un restaurant din cartier ori pregătești semi-preparate? Consumi legume sau mai mult preparate din carne? Sunt puține lucrurile care pot sta în calea unui stil de viață sănătos, dar importante. 

Citește horoscop Minerva săptămâna 27 aprilie – 3 mai 2020:

BERBECTAURGEMENIRAC LEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top