Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie - 3 mai 2020 - CAPRICORN

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 – CAPRICORN

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 Capricorn. Nu lua nimic în serios din ceea ce auzi săptămâna aceasta, în special în ceea ce privește banii. Un prieten, de altfel bine intenționat, te poate aborda cu o idee care ar fi bine să nu o ratezi. Ascultă-l ce spune și analizează informațiile care ți le dă, dar nu îți lua niciun fel de angajament. 

Un pătrat Soare – Saturn, la începutul săptămânii, te poate face să te întrebi dacă merită să te apuci să înveți ceva nou sau să te ocupi de un hobby ori să te bucuri de o nouă experiență. Deși este posibil să fii reticent inițial, ia în considerare aceste sugestii. Cu toate acestea, Soarele este în Casa a 5-a, în sectorul de agrement și face din acest lucru un moment excelent pentru a te bucura de un interludiu romantic, aducând șansa de a reaprinde flacăra pasiunii în cuplu. 

Pluto a intrat de săptămâna trecută în retrogradare, iar aceasta poate fi o oportunitate de a reflecta asupra dorinței inimii tale și a motivelor adevărate. Poate că nu știi imediat ce vrei, dar lunile următoare te pot duce într-o călătorie a descoperirii de sine.

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 Capricorn Relațional

Dacă cineva pare să se țină tare la avansurile tale deși tu depui toate eforturile, ar trebui să știi că este doar de fațadă. Alinierea la joc de săptămâna aceasta, dezvăluie pur și simplu că nu poți fi lăsat să arați că te dai bătut prea repede, deoarece acest lucru nu ar da bine pentru imaginea ta. Deci, acum că înțelegi problema, ai mai multe șanse să găsești o soluție.

Există foarte multă pasiune în aer în timp ce luna călătorește prin Gemeni, luni, la începutul săptămânii. S-ar putea să nu poți nega chimia dintre tine și acel cineva care îți place cu adevărat și care îți este alături.

Pluto este în semnul tău ambițios și de săptămâna trecută a intrat în retrogradare, deschizând calea către o deschidere interioară excelentă. Fă-ți puțin timp și gândește-te la cea mai importantă relație pe care o ai și la ceea ce ai învățat din ea.

Pluto face, în același timp, un pătrat cu Mercur, ceea ce ar putea determina ca mintea să devină mai agilă și ideile să curgă mai rapid decât v-ați dori. Meditează sau fă exerciții fizice ușoare care te vor ajuta să îți limpezești mintea.

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 Capricorn Profesional

Simți că se apropie ceva neașteptat curând. Momentul acestui proiect se va dezvolta și vei simți o tendința constantă, dar subtilă, în mișcare ascendentă pentru următoarele două luni. Ai energia de care este nevoie pentru a face față oricărui lucru.

 Ești într-o poziție excelentă pentru a face o mișcare mare în ce privește locul de muncă. Dacă ești obosit de jobul la care ești în prezent, atunci distanțează-te și reorientează-te spre ceva mai bun care este la un pas distanță de tine. Ai încredere că universul te va susține.

S-ar putea să fie momentul să rupi cu tradiția acum. Vezi care stau așteptările altor oameni în ce privește ambițiile tale profesionale. Chiar dacă ai un loc de muncă care îți place, acesta este un moment excelent pentru a te gândi la modernizarea sau schimbarea locului de muncă. Fă tot posibilul pentru a face o impresie bună. Abandonează vechile căi și metode de lucru și fii deschis să încerci lucruri noi sau să le abpordezi altfel decât ai făcut-o până acum. Îndrăznește să te reinventezi.

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 Capricorn Financiar

Încerci să găsești o soluție la momentul în care contul tău nu arată prea strălucit. Devii mai mult o autoritate în ceea ce faci. Și ești gata să încasezi toate lichiditățile pe care le-ai câștigat muncind. Influxurile astrale, mai precis trigonul dintre Marte și Venus, îți influențează câștigurile, arătând că fluxul de numerar ar trebui să își reia foarte curând mersul.

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 Capricorn Sănătate

Ești uimit de violența pe care o vezi în lume și trebuie să echilibrezi șocul emoțional cu activități previzibile, liniștitoare. Înconjoară-te de blândețe în casă unde să îți creezi un refugiu sigur. Fă exerciții liniștitoare, cum ar fi cele de respirație, cele fizice moderate sau mersul pe banda de alergare. Calmează-ți mintea citind materiale ușoare care să te deconecteze și exersând meditația în orice mod crezi că este potrivit. Dă-ți echilibrul de care ai nevoie și observă când trebuie să echilibrezi. Plimbarea în jurul blocului este un exercițiu minunat pentru redobândirea echilibrului mental.

Citește horoscop Minerva săptămâna 27 aprilie – 3 mai 2020:

BERBECTAURGEMENIRAC LEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top