Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie - 3 mai 2020 - GEMENI

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 – GEMENI

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 Gemeni. Un obiect pierdut ar putea face ca toată familia să răscolească totul cu susul în joc, înercând să-l găsească și mai mult ca sigur, fără succes. 

Pătratul destul de stresant între Soare și Saturn de luni, te-ar putea face să te îndoiești de convingerile tale. Îți dai seama cum te-au limitit anumite idei și decizi că acum este timpul să le abandonezi și să te reorientezi. Poate fi unul un moment bun pentru a începe să faci yoga – sunt cursuri pe YouTube sau o altă practică spirituală cum ar fi meditația sau orice altceva care favorizează liniștea interioară.

De săptămâna trecută, Pluto a intrat în retrogradare în Casa a 8-a, o zonă mai intensă, unde va rămâne până la începutul lunii octombrie. Acesta poate fi un alt motiv pentru a coborî în profunzime și a procesa orice experiență care a avut un impact negativ asupra ta. Cu cât lucrezi mai mult în jurul acestui lucru, cu atât te vei simți mai liber și mai energic.

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 Gemeni Relațional

Ești înclinat să vezi defectele din relația cu celălalt și poți fii mai critic decât în ​​mod normal. Configurația astrală actuală te încurajează să te gândești cu atenție la motivele și, ce te determină să te comporți așa chiar dacă aparent, vă îndepliniți nevoile reciproc. Dacă aveți o discuție este posibil să fie destul de penibilă. Poate ar fi mai bine să o lăsați pentru altă dată.

Luna călătorește prin Gemeni, adică prin semnul tău, la început de săptămâna. Îți place această energie îndrăzneață, activă și te simți încrezător atunci când vorbești cu oameni noi la întâlnirile în rețea.

Mai târziu, ea va tranzita Racul, stârnind o mulțime de gânduri diverse, întâmplătoare. Pe măsură ce mintea ta sare de la o idee la alta, ai putea scăpa o ocazie bună. Încearcă fă fii mai atent.

Conjuncția Soare-Uranus de la începutul săptămânii, îți poate oferi varietatea pe care o dorești și să îți arate o mulțime de opțiuni diferite. Dacă nu te distrezi de prima dată, amână, va fi mai ușor data viitoare. Ai atât de multe opțiuni!

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 Gemeni Profesional

Fie că mergi încă la birou, fie că lucrezi de acasă, simți o presiune imensă pentru ca anumite sarcini să fie îndeplinite. Dacă lucrezi de acasă, participă la munca în gospodărie la care te gândești de săptămâni întregi. Săptămâna aceasta este aceea vreme pe care o așteptai.

Pe măsură ce săptămâna începe, vei vedea cm ritmul crește rapid cumva cu furie – exact așa cum îți place. Acesta este tipul de mediu în care prosperi, așa că profită de energia care se te impulsionează. Bea o cafea în plus.

Chiar dacă ai o etică proprie asupra muncoo,  uneori ar trebui să îți pui propriile nevoi pe primul plan. Ce poți face pentru a crea un echilibru mai bun între muncă și joc? Ei bine, este  momentul să creezi o rețea pentru a-ți îmbunătăți situația. Concentrează-te pe servicii pentru clienți. Adună informații, analizează ca să afli cum te poți ajuta pe tine sau pe ceilalți. Poți străluci ca un lider înțelept cu o inimă generoasă, în măsura în care îți cunoști meseria și oamenii te apreciază.

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 Gemeni Financiar

Ai un Univers care te susține și care sugerează un moment de atenție reînnoită asupra comportamentului tău cu copiii și familia. Dacă lucrezi într-unul din aceste domenii, învățător, profesor, educator, produse alimentare pentru copii, hăinuțe, banii vor veni aproape fără efort. Dacă ai o idee despre un produs sau serviciu care să atingă aceste demenii, este un moment excelent pentru a-l lansa online. Trucul poate ține de ceva scris sau vorbit cum ar fi poveștile. Pune pixul pe hârtie sau împrumută-ți vocea unui personaj îndrăgit. Vei vedea rezultatele.

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 Gemeni Sănătate

Structura în obiceiurile talede sănătate va fi importantă pentru a te menține în următoarele săptămâni. Modelează-ți comportamentul de la o zi la alta, respectând un program de bază. Acesta trebuie să includă odihnă foarte bună, minimum opt pahare mari de apă în fiecare zi și o mulțime de produse proaspete în alimentație, ceea ce înseamnă că nu este foarte mult de făcut pentru corpul tău, având în vedere cât de mult face el pentru tine așa că  nu ai de ce să te plângi! Dar dacă corpul tău se plânge, este momentul să îl asculți. 

Citește horoscop Minerva săptămâna 27 aprilie – 3 mai 2020:

BERBECTAURGEMENIRAC LEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top