Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie - 3 mai 2020 - BERBEC

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 – BERBEC

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 Berbec. În ultimele zile ai citit despre modul în care o perspectivă mentală pozitivă creează un corp sănătos și o viață fericită și s-ar putea să fii convins că această atitudine are și rezultate. Te simți puternic, în formă și cu mintea focusată. Ai idei despre ce și cum în ce privește cariera după ce va trece perioada de limitare. Avantajul este că te simți mult mai intuitiv.  Continuați să faci ce ai făcut pentru că totul funcționează!

Conjuncția Soare – Uranus are loc în Casa a 3-a, sectorul banilor proveniți din muncă proprie și aduce oportunitatea de a lansa obiceiuri noi. 

Cum spuneam, Pluton este retrograd în Casa a 10-a, a carierei și obiectivelor personale, unde va sta până la începutul lunii octombrie, iar acestă poziție te-ar putea face să pui la îndoială o gramadă de motive, vis-à-vis de felul cum acționezi. Dacă te simți neliniștit în privința alegerilor profesionale, s-ar putea să fie timpul să te gândești la motivul care a generat această neliniște.

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 Berbec Relațional

Te pomenști că din senin ești contactat online de cineva pe care l-ai cunoscut în trecut, dar niciodată nu ai crezut că vă veți întâlni din nou. Aspectele planetare sugrează faptul că, deși acest lucru poate fi un șoc și că, în mod ideal, ai fi preferat să ți se scrie decât să te abordeze direct, vei discuta și vei fii sufrprins că încă mai ai ceva de împărtășit cu acea persoană.

Luna este încă în Gemeni, un semn de aer activ, la începutul săptămânii, așa că discuțiile preferate sunt cele pline de acțiune și energie. Comportamentul tău este opusul unuia calm, liniștit, monosilabic al unui introvertit! Dar cum Pluto este în centrul atenției de când a intrat în retrogradare sâmbăta trecută nu poți să nu îți amintești și să nu regreți unele din acțiunile din trecut. Din fericire, nu ești genul de persoană care să trăiască prea mult în trecut.

Dacă spui fără să vrei ceva ce nu ai vrea să discuți, este rodul pătratului dintre Mercur și Pluton, cel mai bun mod de a îndreapta greșeală este să îți ceri imediat, scuze. Cu cât ai să continui cu disputa verbală, cu atât lucrurile vor fii mai rele.

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 Berbec Profesional

Dacă aceasta este modalitatea de a lucra, de acasă, să nu te mira dacă ți se face acru datorită senzației copleșitoare că ar trebui fii productiv într-un anumit fel. Îți place, nu-ți place, productivitatea va fi pe măsură.

Te simți părăsit, pe o insulă în jurul căreia nu se vorbește decât despre sănătate, singurul cuvânt care pătrunde prima marea de confuzii care se mișcă în jurul tău. Ți se vor cere sfaturi și îndrumări de parcă ai fi conducătorul unei flote în derivă. Și le vei da că nu vei avea ce face. A fi alături de colegi și a-i ajuta este important.

 De asemenea, este important să fii un bun ascultător. Pune întrebări scurte, concise, la obiect dacă ai îndoieli. Superiorii, colaboratorii și clienții vor aprecia aportul tău. Poți ajuta la ridicarea moralului, discutând cât mai mult cu colegii la telefon sau online. Ai putea să te superi, dar încercați să nu iei observațiile celorlalți ca pe ceva personal. Fii receptiv și deschis. Nu este momentul să preii conducerea agresiv. 

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 Berbec Financiar

Perioada vizează aspecte care afectează Casa a 7-a, a parteneriatelor de orice fel și a relațiilor serioase. Asigură-te că nu ai alt contacte prin atingere ceu cineva din afara familiei. Pentru a câștiga ceva bani, va trebui să accesezi anumite site-uri ale acelor persoane cu care lucrezi. Fă tot ce se poate face de la distanță prin intermediul rețelei. Vei mulțumi pentru aceste măsuri de prevedere, mai târziu.

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 Berbec Sănătate

Ești vulnerabil la răceli, statul în casă slăbește imunitatea, așa că trebuie să ai ceva mai multă grijă pentru a evita contaminarea. Fii conștient de ceea ce atingi și spală-te des pe mâini. Bacteriile se răspândesc în mare măsură prin intermediul mâinilor și ar trebui să fii atent și să nu le duci la nas sau la gură. În plus, dacă mergi încă la birou, atenție la cei care prezintă aceste simptome la serviciu și chiar dacă pare paranoic, curăță receptorul înainte a pune mâna pe el. Cunoașterea felului în care se transmite o posibilă răceală este o modalitate de apărare împotriva infecțiiilor.

Citește horoscop Minerva săptămâna 27 aprilie – 3 mai 2020:

BERBECTAURGEMENIRAC LEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top