Connect with us
Alexia Eram, operată de urgență. Fiica Andreei Esca are dureri groaznice

Monden

Alexia Eram, operată de urgență. Fiica Andreei Esca are dureri groaznice

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, va ajunge în această dimineață pe masa de operație. Chiar Alexia este cea care a făcut anunțul pe rețelele de socializare. Ea a povestit că s-a simțit foarte rău toată noaptea și a mers de urgență la spital pentru investigații. În urma tuturor analizelor fiica prezentatoarei tv a aflat că trebuie să se opereze rapid.

Alexia Eram a ajuns pe masa de operație

Se pare că Alexia s-a confruntat toată noaptea cu dureri puternice de stomac, așa că a fost nevoită să ajungă la medic. După ce medicii i-au fpcut toate investigațiile necesare, au informat-o că suferă de apendicită și va trebui să fie operată cât mai repede. Alexia a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care a povestit fanilor prin ce dureri cumplite a trecut azi noapte.

Fiica Andreei Esca este foarte emoționată pentru că va fi supusă unei intervenții chirurgicale care necesită anestezie totală. Cu toate acestea Alexia Eram este optimistă și se gândește că totul va decurge așa cum trebuie și nu vor apărea probleme.

„Update-ul zilei de astăzi este că azi-noapte m-au durut foarte tare stomacul și burta și am făcut să îmi fac analize și ecografie și am apendicită, așa că mâine, la 09:00 dimineața sunt la spital ca să mă operez. Am emoții, pentru că este prima operație și prima anestezie generală, dar o să fie bine”, a mărturisit Alexia pe Instastory.

Recent fiica Andreei Esca a ajuns în mijlocul unui scandal de proporții, după ce iubitul ei Mario Fresh s-a certat cu Alex Velea și Antonia. Gurile rele spun că totul ar fi pornit de fapt de la Alexia, care nu se întelegea deloc bine cu Antonia. Cert este că între cele două cupluri s-au aruncat vorbe grele chiar pe rețelele de socializare.

“Am aflat de curând că oamenii dintr-un cuplu pe care îi credeam prieteni nu mă suportă şi mă bârfesc cu alţi prieteni”, a spus Antonia pe Instagram.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top