Connect with us
Anamaria, pentru prima oară la TV după moartea Ionelei Prodan. Mărturisire sfâșietoare: "Nu a avut voie să...

Monden

Anamaria, pentru prima oară la TV după moartea Ionelei Prodan. Mărturisire sfâșietoare: „Nu a avut voie să…

Anamaria Prodan a avut o primă apariție televizată după moartea Ionelei Prodan. Impresara a vorbit despre ce simte după ce a rămas orfană de mamă.

Soția lui Laurențiu Reghecampf a trecut prin momente foarte grele. Ionela Prodan a pierdut lupta cu boala cruntă și a fost înmormântată luna trecută.

Anamaria a vorbit acum despre ultimele zile din viața mamei sale.

„Nu realizez dacă mă întrebi despre mama, cum nu realizez din 92 că nu mai e tata. E ciudat. Încerc să o sun pe mama și îmi dau seama că nu mai e. Am să păstrez pentru totdeauna numărul ei de telefon. Sunt niște trăiri pe care nu ai cum să le descrii.

Eu știam tot. Mă bucuram de fiecare secundă. Știam că va pleca. Mă uitam și mă întrebam de ce. Îmi era ciudă că toți comentau urât despre ea. Un artist atât de mare precum a fost ea trebuia respectat.

Am avut grijă să fie ferită de gurile rele. Nu a avut voie să știe ce a fost cu ea. Ea a aflat foarte târziu adevărul despre starea ei”, a spus Anamaria Prodan.

Citește și: Gestul făcut de Anamaria în memoria Ionelei Prodan. Fanii au reacționat cu mii de aprecieri!

Ce s-a întâmplat cu Ionela Prodan în America

Deși faptul că îndrăgita cântăreață de muzică populară era grav bolnavă i-a luat prin surprindere pe mulți, se pare că acesta avea probleme de ordin medical de ceva vreme.

În urmă cu câțiva ani, când se afla în Statele Unite ale Americii, la Las Vegas, ea a avut nevoie de intervenția medicilor.

Citește și: Anamaria a luat decizia legată de tatăl său vitreg.

„Artista se află în Las Vegas, într-o vacanță, împreună cu fetele ei. După o zi întreagă de plimbări prin oraș, din senin, i s-a făcut rău și nu a mai putut să stea în picioare. Respira cu greutate și transpira abundent, astfel că, speriată, a făcut un apel la 911 și a chemat de urgență ambulanța”, au dezvăluit apropiații familiei, pentru wowbiz.ro, care mai susțin că, este foarte posibil că de atunci, afecțiunile la pancreas ale Prodancei să se acutizeze.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top