Connect with us
Noi probleme pentru Cristian Pomohaci. Fostul preot a deschis proces!

Monden

Noi probleme pentru Cristian Pomohaci. Fostul preot a deschis proces!

Cristian Pomohaci are din nou probleme cu legea. După acuzațiile de abuz asupra unor minori, acesta a fost prins de polițiști încălcând regulile de circulație, Este pentru a treia oară când a încălcat legislația rutieră în ultimul an.

Cristian Pomohaci susține, însă, că acuzațiile care i se aduc nu sunt juste, așa că a decis un proces prin care cere anularea contravenției primite.

Termenul nu s-a stabilit încă, dar pe 24 aprilie apare înregistrat un dosar la Tribunalul Dâmbovița.

Cântărețul de muzică populară și preotul Cristian Pomohaci a fost acuzat că a întreținut raporturi intime cu minori. Urmare acestui scandal, o anchetă a fost deschisă, iar Biserica Ortodoxă l-a caterisit.

Cristian Pomohaci, primele declarații despre scandalul în care a fost implicat

În luna noiembrie a anului trecut, în timpul unui concert la Zalău, el a făcut primele declarații pe marginea acestui subiect.

“Am curajul să vă privesc pe fiecare în parte în ochi și să-i privesc pe cei de acasă și să vă spun dacă aveam ceva pe inimă, nu eram în fața dumneavoastră”, a spus Pomohaci.

“Dacă de 4 luni de zile ați auzit că părintele Cristian Pomohaci tace, el știe că la capul ce se pleacă, sabia rămâne în teacă”, a mai spus el.

“Dacă sfinții părinți au știut să tacă, rugați-vă și pentru mine să tac, iar tăcerea mea să fie doar în cântec și în rugăciune”, a comentat duhovnicul

Consistoriul Mitropolitan Sibiu a decis anul trecut excluderea din preoție a lui Cristian Pomohaci, după scandalul în care a fost implicat.

„Consistoriul Mitropolitan a constatat că sarcina preoției, cu toate exigențele ei morale, dogmatice și canonice, este prea greu de purtat pentru Cristian Dorin Pomohaci.

De aceea, pentru a-i acorda totala libertate de manifestare în afara ierarhiei bisericești de drept divin și a-și putea soluționa problemele juridice din instanțele civile, fără implicarea Bisericii, Consistoriul Mitropolitan l-a degrevat de marea responsabilitate a preoției, trecându-l în rândul teologilor laici”, se arată în comunicatul instituției.

4 Comments

4 Comments

  1. vasile

    2018-05-01T10:39:59+03:00 at 10:39

    porno hacie prostituat la puscarie cu el

  2. Anonima

    2018-05-01T08:00:41+03:00 at 8:00

    Mancati-i curul ! Ce tot scrieți atâta despre cretinul asta ? Nu merita !

  3. alupigus

    2018-04-30T21:23:45+03:00 at 21:23

    ce a comis iarasi,gunoaie ordinare ce va place sa-l muscati de cur pe pomohaci,din articol nu reiese nimic,rahati cu ochi ce sunteti.

  4. Vasinca

    2018-04-30T20:54:40+03:00 at 20:54

    Pervers acest ipocrit. Asta numai popa nu se numeste.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top