Connect with us
Anamaria Prodan, de urgență la spital! Ce s-a întâmplat cu impresara

Monden

Anamaria Prodan, de urgență la spital! Ce s-a întâmplat cu impresara

După ce în weekend artista de muzică populară, Ionela Prodan, a ajuns la spital, a venit rândul fiicei sale, Anamaria, să fie internată de urgență.

Impresara de fotbal are probleme serioase, iar o apropiată de-a vedetei a făcut câteva declarații legate de starea de sănătate a acesteia. Se pare că ultimele luni în care a stat zi de zi alături de mama sa la spital și stresul cauzat de starea de sănătate a acesteia și-au spus cuvântul.

„Anamaria a ajuns la spital, din nou, din cauza durerilor de cap pe care le are. Problemele pe care le are, i-au spus și medicii, sunt cât se poate de serioase, motiv pentru care trebuie să se relaxeze cât mai mult. Altfel, riscurile pe care și le asumă sunt uriașe, mai ales că, acum, medicii i-au descoperit și alte probleme”, a spus o prietenă apropiată de-ale Aneimaria Prodan pentru spynews.ro.

Anei i s-a recomandat să se odihnească și să urmeze cu strictețe tratamentul medicilor.

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: Anamaria Prodan, la spital. Vedetei i s-ar fi făcut rău în avion

Anamaria Prodan a ajuns la spital după ce i s-a făcut rău în avion. Potrivit wowbiz, vedeta se afla într-o aeronavă Tarom care se întorcea din Turcia.

Update, ora 22:03: Anamaria Prodan a confirmat că a ajuns la spital. „Snt bine acum.”, a declarat soția lui Reghecampf potrivit Libertatea.

Vedeta ar fi avut mari dureri de cap și a cerut o pastilă unei stwardese. Pentru că i s-a făcut rău, la sosirea pe Aeroportul „Henri Coandă” a fost preluată de o ambulanță, relatează wowbiz.

Anamaria Prodan s-a simțit rău în avion, în timp ce se întorcea din Turcia

Ea se întorcea din Turcia unde a semnat vineri contractele la Arsenal Tula pentru Alex Bourceanu, echipa din prima liga din Rusia, dar și înțelegerea lui Lucian Sânmartean cu o formatie din Arabia Saudită.

Ea ar fi acuzat dureri mari de cap în timpul zborului şi ar fi cerut o pastilă.

CITEȘTE ȘI: De ce a murit medicul de la Spitalul Sfântul Ioan din Capitală. Ce spun de la ITM

Un spital a fost băgat în CARANTINĂ. Boala este extrem de contagioasă

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top