Connect with us

Monden

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri inedite: „Nu îmi venea să cred. Stăteam și mă uitam la el…”

Bianca Drăgusanu a vorbit astăzi îm cadrul emisiunii pe care o prezinta despre cât de important este să știi să oferi, dar și să primesti, un cadou.

La mai bine de o săptămână de când trăiește o nouă poveste de dragoste alături de Tristan Tate, prezentatoarea emisiunii „Te vreau lângă mine” a povestit o întâmplare de-a unui prieten de-al său.

„Îmi zice de dimineață un bun prieten de-ai mei: ‘Am primit un cadou extraordinar de la noua iubită’ și era atât de fericit și mi-a vorbit 20 de minute despre cât de important a fost gestul ăsta pentru el. Nu îmi venea să cred! Stăteam și mă uitam la el și nu îmi venea să cred ca un om la vârsta lui și la valoarea lui poate să fie atât de entuziasmat pentru nimic.

Citește și: Cătălin Botezatu, adevărul neștiut despre Bianca Drăgușanu: „Mi-a plâns în brațe…”

Ca să înțelegeți contextul, amicul meu și iubita lui nouă sunt împreună doar de câteva luni și ambii sunt ieșiți din niște relații lungi și anevoioase. Și niciunul nu a fost apreciat de foștii parteneri. Ba mai mult, amicul meu nu primise niciodată vreun cadou de la fostele iubite. Motivul era unul pragmatic, aș putea spune, cel puțin cu ultima iubită din viața lui. Dacă tot aveau ei un business împreună, fiecare își lua ce voia când dorea și nu își mai făceau cadouri.

Și m-am gândit eu așa cât de important este să știi să oferi un cadou. Dar și cât de important este să știi să îl primești.

Ce înseamnă un cadou, de fapt? Înseamnă că cineva s-a gândit la tine, a încercat să te cunoască, a fost atent la detalii, a văzut ce ți-ar plăcea, ce ți s-ar potrivi și a cheltuit timp și bani.

Citește și: Ce note au luat la BAC Bianca Drăgușanu, Andreea Mantea și Gabriela Cristea. Este o surpriză pentru toată lumea

Ce trebuie să facă femeile după ce primesc un cadou

Ce înseamnă să știi să primești un cadou? Înseamnă să vezi dincolo de obiectul în sine. Să simți iubirea și aprecierea persoanei de lângă tine și să vrei să îi arăți toate astea”.

Atunci când oferiți un trandafir pentru că ați întârziat la întâlnire, să nu vă mirați că fata vă bate cu el până îi sar toate petalele. Pentru că acest gest ar putea simboliza un mic șantaj, nu un dar. Orice ar fi, faceți cadouri potrivite omului din fața voastră și ieșiți din clișee și învățați să primiți un cadou pentru că este foarte important să nu ziceți doar un banal ‘mulțumesc’ și atât. Un țopăit de bucurie e întotdeauna binevenit într-o relație„, a spus Bianca Drăgușanu.

2 Comments

2 Comments

  1. sara

    2018-06-27T21:21:02+03:00 at 21:21

    =Un bun prieten de-ai mei……= asta spune totul despre educatia aceste femei. Cat despre continutul povestii aceasta doamna este de o superficialitate si de o naivitate (ca sa nu spun altfel) demna de o lectie din care sa invete alte femei, cum nu trebuie sa te comporti. Victor Slav este o mare zdreanta daca se mai impaca cu aceaste femeie care e mereu in cautari.

  2. sara

    2018-06-27T21:14:40+03:00 at 21:14

    =Un bun prieten de-ai mei……= Asta spune totul de educatia acestei femei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top