Când va fi înmormântată Ionela Prodan. Anamaria Prodan a anunțat data

17.04.2018
Când va fi înmormântată Ionela Prodan. Anamaria Prodan a anunțat data

Anamaria Prodan este devastată după pierderea mamei sale. La doar câteva ore după ce Ionela Prodan s-a stins din viață, impresara face pregătirile necesare pentru a-și conduce mama pe ultimul drum.

Vedeta a anunțat în urmă cu scurt timp pe pagina sa de socializare când va fi înmormântată Ionela Prodan, dar și unde va fi depus trupul neînsuflețit al artistei de muzică populară.

„Cei ce vor să-și ia rămas bun de la mama mea, IONELA PRODAN, o pot face la Capela Cimitirului Bellu, începând de astăzi ora 17 pm.

Ceremonia de înmormântare va avea loc la cimitirul Bellu( șoseaua Olteniței nr 3/5 București), joi, 19 aprilie, ora 12.
NUMAI familia și prietenii apropiați sunt așteptați după înmormântare la Restaurant Premier Palace ( Bulevardul Ghencea nr 134 București)”, a scris Ionela Prodan pe pagina sa de socializare.

ȘTIRE ASEMĂNĂTOARE: Sfâșietor! Ultimele cuvinte ale Ionelei Prodan, înainte de a muri

Ionela Prodan a murit luni seară. Vedeta a avut-o alături pe fiica sa, Anamaria. Cât timp a fost la spital, artista a avut-o permanent pe impresară alături de ea. Și în ultimele clipe, Ana i-a stat alături și a reușit să îi spună câteva cuvinte.

Surse din cadrul spital au spus care au fost ultimele cuvinte ale Ionele Prodan, chiar înainte de a se stinge.

„De câteva zile, marea artistă nu mai reacționa la tratament. De aceea, a fost nevoie iarăși de intervenția medicilor, care au băgat-o pe aparate pe pacientă. Ea respira doar artificial, practic nu mai era nimic de făcut.

Totuși, în mod surprinzător, înainte de a muri, Ionela Prodan a deschis ochii și s-a uitat fix la fiica sa. A luat-o mama și i-a spus: Gata. mă duc! Atât.

A mai apucat să o audă pe Anamaria spunându-i că o iubește enorm și viața sa s-a sfârșit”, au declarat surse din spital, potrivit wowbiz.ro.

Anamaria este devastată după ce și-a pierdut mama. La scurt timp de la acest eveniment nefericit, aceasta a postat un mesaj sfâșietor pe pagina sa de Facebook.

”TU NU AI MURIT! SI NU O VEI FACE VREODATĂ ! TU AI FOST ȘI VEI RĂMÂNE FORȚA VIEȚII MELE!!!TU EȘTI ICOANA VIEȚII MELE! ȘTIU CA ACOLO UNDE AI PLECAT, VEI CONDUCE CORUL ÎNGERILOR IAR VOCEA TA VA RĂSUNA MULT MAI TARE ȘI MAI FRUMOS IN TOT RAIUL ȘI IN INIMA MEA! DRUM BUN IUBIREA VIEȚII MELE!

Când viața greu te va-ncerca

Și-n suflet teama-ți va ploua

Prieten drag, tu nu uita …

Speranța moare ultima !

Nu te lasă încovoiat

De drumul greu, întortocheat

Ce soarta ți-l așterne n fata

Nu-i fa pe plac la șugubeață !

Ridica fruntea către cer

Doar DUMNEZEU nu-i efemer

In rest toate sunt trecătoare

Pe a omului vieții cărare!

Om ireprosabil, om pur si minunat, om bun si simplu, om incarcat de daruri. Minune de la Dumnezeu! Ai fost un artist emerit, un om fara egal, de o bunatate si o simplitate incredibila. Ai sadit in inimile romanilor clipe de neuitat si i-ai bucurat ani de zile cu vocea ta inegalabila.

Ana suferă enorm după ce mama sa s-a stins

Ai avut un har nepereche si ai reusit, astfel, sa faci o intreaga lume sa te iubeasca si sa te respecte. Pentru noi ai fost cea mai buna mama, pentru poporul roman ai fost bun national! In inimile oamenilor, pe care i-ai iubit si bucurat cu vocea ta, nu vei muri niciodata!

Ai fost, esti si vei ramane ingerul nostru pazitor! Te iubim si te vom iubi mereu!”, a scris Anamaria Prodan.

Știri pe același subiect :