Connect with us
Connect-R a răbufnit după declarațiile făcute de Geta Sterp

Monden

Connect-R a răbufnit după declarațiile făcute de Geta Sterp

Connect-R a răbufnit după ce mama lui Culiță Sterp l-a jignit crunt pe Jador și implicit pe toți rromii. Aceasta a făcut remarci rasiste la adresa cântărețului și a aruncat vorbe grele la adresa tuturor rromilor din România. Mulți artiști au condamnat-o pe Geta Sterp după ieșirea pe care a avut-o într-un live pe rețelele de socializare.

Connect-R a condamnat-o pe Geta Sterp pentru vorbele urâte și rasiste pe care le-a spus fără nicio remușcare

Connect-R a lăsat un comentariu acid la o postare în care femeia îi înjura pe rromi și îi jignea extrem de urât. Nu este singurul artist care are o reacție dură la imaginile cu Geta Sterp care au făcut furori pe internet.

„Iluzia separării în 2021! Mai mult ca niciodată. Așa ceva în 2021? Suntem în urmă cu 2000 de ani.”, a spus artistul la distribuirea imaginilor cu mama lui Culiță Sterp.

Într-un live pe rețelele de socializare mama cântărețului Culiță Sterp a decis că este momentul să pună piciorul în prag și să îi spună câteva vorbe lui Jador, după cearta dintre artist și fiul ei. Totuși, Geta Sterp nu a știut să fie deloc delicată, ci a folosit cuvinte foarte urâte care i-au indignat chiar și pe fanii fiului ei.

Foarte multă lume a comentat în mediul online gestul grosolan al femeii și foarte mulți artiști de manele și muzică de petrecere au condamnat-o pentru cuvintele rasiste aruncate lui Jador și tuturor țiganilor din România. Multora nu le-a venit să creadă că în anul 2020 unele persoane pot să gândescă așa și fac astfel de diferențe.culita sterp

„Dumnezeu știe ce poate fi acolo. Copilul ăsta Jador, nu are suflet rău, dar gura bate curul! L-ați înjurat pe Culiță pe TikTok, bă țiganilor! Nu vezi că România e… Dă-i dracu de țigani! Îi înjur și eu înapoi, ce aveți cu Culiță? Ciorilor, mergeți la lucru, ciorilor! De la ciori, toată țara-i pe butuci, că nimic nu lucrează ciorile”, a spus Geta Sterp.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top