Connect with us
Cel mai bun prieten al Biancăi Drăgușanu: „Se pregătește de nuntă. A dat deja petrecerea burlăcițelor”

Monden

Cel mai bun prieten al Biancăi Drăgușanu: „Se pregătește de nuntă. A dat deja petrecerea burlăcițelor”

Cel mai bun prieten al Biancăi Drăgușanu, Răzvan Botezatu, a dezvăluit un lucru de-a dreptul neașteptat despre prezentatoarea TV.

Acesta spune că Binca se pregătește de nuntă și că a dat deja petrecerea burlăcițelor cu această ocazie.

„Seara fetelor. Vreau să număr persoanele care au participat la petrecerea burlăcițelor, am putea spune? Că Bianca a spus că oricum se pregătește de nuntă. Probabil a stat foarte mult timp cuminte, a stat acasă. Și dacă Bianca se pregătește de nuntă, a dat deja petrecerea burlăcițelor”, a spus Răzvan Botezatu, în emsiunea „Star Matinal”.

Citește și: Cristi Brancu, acuzații dure la adresa iubitului Biancăi Drăgușanu: „E un nimeni în Anglia”

Prezentatoarea emisiunii „Te vreau lângă mine” formează un cuplu cu Tristan Tate doar de câteva zile, însă relația dintre ei pare să fie una extrem de serioasă.

Iar Bianca Drăguşanu recunoaşte deschis că gelozia poate fi constructivă şi dacă un bărbat nu este măcar puţin gelos, ea simte că nu o iubeşte destul.

„E şi gelozia aia constructivă. Dacă bărbatul de lângă mine nu e minim gelos, am impresia că nu mă iubeşte. Femeile sunt geloase atunci când au motiv. Oricât ar nega bărbaţii, când o femeie începe să caute, să toace, e clar că are motive. Nu are cum să fie o relaţie perfectă şi să te apuce din senin gelozia”, a dezvăluit Bianca în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

Fratele lui Tristan o consideră pe Bianca parte din familia lui

Cobra Tate, fratele lui Tristan, a vorbit şi despre ce înseană Bianca Drăguşanu în viaţa lui şi a fratelui său, pe care o consideră parte din familie, dar a ţinut să-şi spună şi părerea cu privire la Mia, presupua fostă iubită a lui Tristan Tate.

Citește și: Bianca Drăgușanu, dezvăluiri inedite: „Nu îmi venea să cred. Stăteam și mă uitam la el…”

„Fratele meu este familia mea. Da, Bianca face parte din familie acum! De ce nu am mers la nunta surorii mele? De când Bianca decide unde merg eu? Nu am mers la nunta surorii mele pentru că am fost prea ocupat să mă distrez în România. Da, ne-am distrat şi am uitat. Cine este Mia? Niciodată nu am auzit de ea. Toată lumea îmi cunoaşte familia. Este cea mai tare familie de pe pământ”, a spus fratele lui Tristan Tate, pentru Antena Stars.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top