Connect with us
Elena Udrea rupe tăcerea după ce a născut. Când vrea să vină în țară

Monden

Elena Udrea rupe tăcerea după ce a născut. Când vrea să vină în țară

Elena Udrea a născut săptămâna trecută și spune că este în al nouălea cer de când a devenit mamă. Mai mult decât atât, ea a mai spus și că și-ar dori să se reîntoarcă în România.

„Eva Maria ne-a făcut tuturor o supriză. Şi nouă şi medicului şi a venit mai devreme. Fiind fetiţă, ne aşteptam să fim sub termenul calculat de medic, însă ea a venit chiar mai devreme de atât. 

Deşi nu era niciun semn că noaptea trecută se va naşte, totuşi, în patru ore, după o aşteptare de patru ore destul de grea, având în vedere opţiunea mea pentru naştere naturală, s-a născut Eva Maria. 

E un copil perfect sănătos, eu mă simt foarte bine, probabil acesta este unul din avantajele femeilor care aleg naşterea naturală. 

Faptul că eşti într-o formă fizică foarte bună imediat după naştere, iar pentru copil este foarte sănătos.

Suntem bine, aşteptăm să ne dea voie să plecm acasă astăzi, deci practic după o zi, mie mi-ar fi dat voie să plec de ieri, dar am mai stat pentru Eva. Şi încercă să ne obişnuim acum una cu alta”a povestit Elena Udrea pentru Antena Stars.

Elena Udrea și-ar dori să se întoarcă în România

Condamnată în dosarul Gala Bute și fugită în Costa Rica pentru a scăpa de închisoare, Udrea spune că și-ar dori să își aducă fiica în România.

„E un moment special. Asta clar! Începe o perioadă specială în viaţa mea la care trebuie să mă adaptez, dar este extrem de frumoasă, este fabuloasă pot să spun!

Mi-aş fi dorit să se întâmple acasă, în România, şi tot sper că foarte curând vin cu Eva să-şi cunoască familia. 

Din păcate, neaşteptându-ne la venirea ei atât de devreme, familia era pregătită pentru începutul lunii octombrie să se întrunească aici, în Costa Rica, dar asta este. 

Acum vor veni duminică, luni, când ea deja este acasă. Nici nu puteau să facă prea multe. Rolul major l-am avut eu până la momentul acesta. 

Este o perioadă din viaţa mea de care încerc să mă bucur la maximum de acest nou început. Îmi doresc foarte mult, ca foarte curând, să o aduc pe micuţă în România”, a spus Elena Udrea în exclusivitate pentru Antena Stars.

Citește și: Ce spune avocatul lui Udrea despre extrădarea acesteia

1 Comment

1 Comment

  1. Alexandru AMOQ

    2018-09-24T17:08:03+03:00 at 17:08

    Congratulations.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top