Connect with us
Georgiana Lupu, declarații după plecarea de la Survivor. De cine i-a plăcut și cine a dezamăgit-o cel mai tare

Monden

Georgiana Lupu, declarații după plecarea de la Survivor. De cine i-a plăcut și cine a dezamăgit-o cel mai tare

Georgiana Lupu a fost eliminată din competiția Survivor, după ce colegii ei au decis că nu este în formă pentru acest concurs. Faimoasa a ajuns deja în România, unde a vorbit despre experiența ei în Republica Dominicană, dar și despre persoanele care au dezamăgit-o cel mai tare sau cele care i-au atras atenția în mod special.

Georgiana Lupu regretă plecarea de la Survivor

Georgiana Lupu a ajuns deja în țară. Drumul ei la Survivor a fost unul destul de scurt, dar presărat cu multe experiențe, care mai de care mai tensionate. În acest moment, ea se bucură de participarea la Survivor și nu regretă nimic.

Mai fericită este pentru faptul că Republica Dominicană nu se află pe lista galbenă și nu este nevoie să stea în izolare, pentru că vrea să-și revadă prietenii, să se plimbe și să se bucure de toate activitățile care îi plac și care i-au lipsit.

„Îmi era foarte dor, mă bucur că a ieșit Republica Dominicană de pe listă. Îmi era frică să nu stau în carantină, pentru că vreau să ies, să mă plimb. Practic am intrat în civilizație. Când m-am dat jos din avion și am văzut ce frig e afară, am rămas șocată.

Telefonul și mâncarea mi-au lipsit. Și prietenii, sigur, pentru că erau persoane pe care nu le cunoșeteam și erau tensiuni.”, a declarat Georgiana pentru KanalD.

Despre concurenții de la Survivor, Faimoasa spune despre Musty că a fost cel care nu ar plăcut-o deloc și care o agita ori de câte ori avea ocazia. Acesta ar fi jignit-o în spatele camerelor și chiar ar fi vorbit-o de rău pe la spate, ceea ce Georgiana nu a putut accepta.
Georgiana crede că ar mai fi avut multe de demonstrat în această competiție și ar fi putut ajunge chiar până în finală, însă kilogramele în plus și tensiunea și-au spus cuvântul.

Georgiana, dezamăgită de Jador

Cât despre Jador, este foarte dezamăgită de alegerea acestuia de a o trimite acasă, având în vedere că aveau o relație apropiată și el i-a promis că nu îi va face asta. Despre zvonurile că ar avea ceva sentimente pentru el, Faimoasa a explicat că nu se pune problema de asta, pentru că îl aprecia doar ca artist și coleg, nimic mai mult, neavând calitățile bărbatului pe care ea îl caută.Touși, au existat doi bărbați care i-au atras atenția în mod special în cadrul competiției Survivor 2021: unul pentru felul în care arată, iar altul pentru caracter, însă Faimoasa nu a vrut să dea nume.

„Jador îmi place cum cântă, este un cântăreț de manele foarte bun. Într-adevăr acolo sunt tensiuni foarte foarte mari, iar nervii sunt la toată lumea. Nu are nicio treabă Jador, mie mi-a plăcut de alți doi băieți de la Survivor, dar nu pot să dau nume acum. Unul fizic și unul la caracter, dar Jador nu e tiparul meu, nu are ce trebuie să aibă un bărbat pentru mine.”, a declarat Georgiana Lupu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top