Connect with us
Dezvăluirea care a scos-o din minţi pe Anamaria Prodan: "M-a terorizat. E o frustrată!"

Monden

Dezvăluirea care a scos-o din minţi pe Anamaria Prodan: „M-a terorizat. E o frustrată!”

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan formează unul dintre cele mai celebre cupluri din showbizz-ul românesc.

Însă, înainte de a se căsători cu sexy-impresara, antrenorul a avut o altă relație, cu o femeie mai în vârstă decât el.

Între anii 1994 și 2008, Laurențiu și Mariana au fost căsătoriți.

Cei doi au avut o fiică, pe nume Ana-Lisa, care a murit în anul 1998, la doar un an și patru luni, din cauza unei probleme la inimă.

După trei ani, a venit pe lume și Luca, al doilea copil al lor.

Ulterior, mariajul a început să scârțâie. Reghe a întâlnit-o pe Anamaria, iar relația lor a evoluat între timp. Fostul jucător al echipei naționale s-a despărțit de Mariana și a luat-o de nevastă pe Anamaria Prodan. Pe 31 august 2008 s-a născut băiatul lor, Laurențiu Junior.

Citeşte şi: Prima apariție publică a Anamariei Prodan, după ce și-a înmormântat mama! Ce au văzut fanii

Mariana Pffeifer a făcut dezvăluiri incendiare

Fosta soție a lui Reghe a dezvăluit, cu ani în urmă, că, până în momentul în care divorțul dintre ea și antrenorul stelist s-a finalizat, acesta a continuat să întrețină relații sexuale și cu ea și cu Anamaria Prodan.

Într-o seară, Laurențiu m-a mângâiat pe picior și bineînțeles că s-a întâmplat mai multe între noi.

Ajunsesem să mă simt ca amanta lui, deși eram soția lui.

Am făcut dragoste în subsol, într-o cameră în care călcam.

Nu a fost confortabil, dar a fost frumos! (…)  Pe urmă am primit un mesaj de la el în care mă întreba dacă nu îmi e dor de el. M-am dus la el la Achen. Ne-am întâlnit, am discutat detaliile divorţului.

Am rămas acolo peste noapte şi culmea culmilor, în dormitor, dormeam în patul meu în casa lor. El a dormit cu mine. Am făcut din nou dragoste.

A doua zi am băut cafeaua împreună şi eu am plecat. (…)

După divorț, ei au mers în Las Vegas și s-au căsătorit. Am făcut dragoste cu Laurențiu și după ce s-a căsătorit cu Ana. Am acceptat pentru că îl iubeam”, a spus aceasta

Mariana (51 de ani) s-a căsătorit cu Mathyas Pfeiffer cu ani în urmă și a luat numele acestuia, devenind Mariana Pfeiffer.

Citeşte şi: Răsturnare de situație după moartea Ionelei Prodan. Ce decizie a luat Anca, fata cea mică a cântăreței

Anamaria Prodan a replicat dur

Dezvăluirea de atunci a generat o adevărată polemică, iar Anamaria Prodan a reacţionat în termeni duri la acea vreme.

„E o frustrată, mi s-a făcut milă de ea. Iniţial, când am văzut-o la televizor, m-am enervat, dar a ajuns să-mi fie milă. Se face de râs.

Din partea mea, poate să apară în fiecare zi, că râde toată lumea de ea. Cum poate o vagaboandă analfabetă, care n-are nici cinci clase, să vină şi să îl denigreze pe Laur în cel mai bun moment al carierei lui?

E frustrant. Cel care suferă acum cel mai mult este Luca. Copilul nu are nici o vină şi sărăcul stătea şi plângea cu Laur la telefon şi îşi cerea iertare, că el n-are nici o vină.

Nemernica asta în loc să aibă grijă de copil… Luca săracul stă singur în casă de dimineaţă până noaptea, încremeneşte acolo. Femeia asta m-a terorizat, mi-a făcut viaţa un calvar,

Citeşte şi: Noi detalii despre boala care i-a curmat viața Ionelei Prodan. Ce s-a întâmplat în ultima lună din viața cântăreței cu Anamaria

îl suna mereu pe laur şi îl implora să se întoarcă la ea. Are probleme psihice mari, lui Laur i se face rău numai când aude numele ei. Mie mi-e scârbă, jenă, dar mai ales milă pentru copil”, a declarat Anamaria.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top