Connect with us
Gestul făcut de Anamaria în memoria Ionelei Prodan. Fanii au reacționat cu mii de aprecieri!

Monden

Gestul făcut de Anamaria în memoria Ionelei Prodan. Fanii au reacționat cu mii de aprecieri!

Anamaria Prodan își revine după moartea mamei sale, Ionela Prodan. Vedeta a reluat munca, dar nu a uitat-o pe cea care i-a dat viață și a făcut o postare emoționantă pe o rețea de socializare.

După zile întregi petrecute alături de Ionela Prodan în spital, Anamaria a reluat filmările pentru „Gospodar fără pereche” pe care le întrerupsese. Ea a anunțat acest lucru prin intermediul contului său de Instagram.

Totodată, ea a reluat colaborările și cu prietenii săi din fotbal.

Anamaria nu a uitat-o pe femeia care i-a dat viață și a postat pe contul său de socializare o poză veche cu Ionela în costum popular.

Imaginea este însoțită de mai multe hashtaguri prin care își arată iubirea față de mama sa. „Îmi iubesc mama”, „Cea mai bună mamă” „Mândră de mama mea”, este scris la descrierea imaginii.

Detaliul inedit observat de Maria Dragomiroiu după moartea Ionelei Prodan: “Vremea aceasta…

Prietenii virtuali au reacționat imediat, iar la zece ore de la publicare, imaginea avea deja peste 2000 de aprecieri.

„Ar fi SUPER sa faci un sezon nou din reality!! Ne este dor de tineee, Laur, bebe,fetele,Nuti:)), sora ta. Si ne vom aduce aminte cu drag de doamna Ionela Prodan „putem zambi, stiind ca a trait cu adevarat”, i-a transmis o fană.

De ce nu mai ține Anamaria doliu după ce Ionela Prodan a fost înmormântată

Presa mondenă a observat că Anamaria Prodan nu mai ține doliu după ce și-a înmormântat mama. O prietenă apropiată a familiei impresarei a dezvăluit care este motivul din spatele acestei decizii.

„La ei în familie nu s-a ținut doliu niciodată. Ba chiar, când au mai avut parte de decese în familie, ele au purtat alb, în semn de puritate, pentru sufletul celui pierdut. Dar Ana a ținut doliu după mama ei cele nouă zile cât prevede Biblia.

Citește și: Anamaria Prodan, despre cea mai mare bogăție pe care i-a lăsat-o Ionela

I-a fost frică și de gura lumii, să nu fie criticată. Ele chiar au avut o discuție pe acest subiect, iar Ionelei Prodan nu i-ar fi plăcut să o vadă pe Ana îmbrăcată numai în negru. Ana a făcut și pomană, a respectat toate dogmele”, a susținut o prietenă apropiată, conform revistei Viva!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top