Connect with us
Diferenţa de vârstă dintre Bianca Drăguşanu şi noul iubit!

Monden

Diferenţa de vârstă dintre Bianca Drăguşanu şi noul iubit!

Bianca Drăgușanu este o femeie liberă și se bucură din plin de asta! După ce a făcut anunțul despărțirii de Victor Slav, cel cu care are și o fetiță, focoasa blondină s-a afișat prin oraș cu o nouă cucerire, Tristan Tate, care în prezent, după cum spune chiar Bianca, se află în ”tatonări”. Tatonări sau nu, vom lăsa timpul să decidă, dar cert este că cei doi își petrec tot timpul liber împreună!

Relația dintre cei doi a ieșit la iveală în momentul în care Bianca Drăgușanu a fost surprinsă de paparazzi spynews.ro în timp ce se săruta cu patos cu englezul, Tristan Tate care s-a mutat în România de aproximativ trei ani.

Noul iubit al Biancăi Drăgușanu este campion la kickboxing, are două centuri de performanță și în prezent este comentator la Galele RXF. Să nu mai spunem că simpaticul englez are un hotel în Thailanda și mulți bani în cont, deci Bianca Drăgușanu nu trebuie să își facă griji că iubitul ei nu este potent financiar.

Cu cât este mai mic Tristian față de Bianca

Dacă între Bianca Drăgușanu și Victor Slav este o diferență de vârstă de doar doi ani, Bianca având 36 de ani, iar Victor 38, între prezentatoare și noul iubit este o diferență de vârstă ceva mai mare.

Astfel, Tristan Tate are 30 de ani, fiind un bărbat realizat, cu un viitor strălucit în față, la o vârstă destul de mică.

Bianca Drăgușanu și Tristan Tate au fost surprinși de paparazzi în timp ce se sărutau în public, fără nici o reținere, semn că relația este una asumată.

Citește și: Prima fotografie oficială cu Bianca Drăgușanu și noul iubit: „Nu mă tem de nimic…”

Ce a declarat Victor Slav

Multa așteptata opinie, nu întârziat să apară! Victo Slav a fost întrebat care este păreare lui de noua relație a Biancă și iată ce a răspuns:

„Din punctul meu de vedere motivul despărțirii se știe.

Ce se întâmplă de-acum încolo cu Bianca nu este problema mea. (…) Nu, nu știam (n.r. despre relație)! Nici nu mă interesează, sincer… Repet: ce se întâmplă de-acum încolo cu Bianca este problema ei! Pe mine tot ce mă interesează acum este fetița”, a spus Victor Slav, pentru Cancan.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top