Connect with us
Laurette a divorțat de Ciprian Nistor! Cei doi se căsătoriseră la penitenciar

Monden

Laurette a divorțat de Ciprian Nistor! Cei doi se căsătoriseră la penitenciar

La nici un an și jumătate după ce s-a căsătorit cu omul de afaceri Ciprian Nistor, Laurette Athindehou a divorțat.

Cei doi au oficiat cununia civilă la Penitenciarul Jilava, deoarece omul de afaceri este arestat preventiv penttu evaziune fiscală.

După această căsătorie neașteptată, au început să apară și problemele, astfel că Ciprian Nistor a decis să se despartă de Laurette. A depus în luna decembrie actele de divorț și a motivat divorțul spunând că soția sa l-a înșelat. Mai mult decât atât, acesta a acuzat-o pe Laurette de prostituție.

Citește și: Elena Băsescu a dezvăluit motivul pentru care a divorțat de Bogdan Ionescu: „Experiența este mai puțin traumatizantă…”

„În ultima perioadă de timp, între noi, soţii, au apărut neînţelegeri, fapt ce a generat şi întreţinut o stare tensionată, generată de pârâtă, care a profitat de atitudinea mea permisivă și de starea de deținere în care mă aflu, pentru a întreține cu diverse persoane relații extraconjugale, unele contra cost.

Întrucât comportamentul acesteia mi-a fost adus la cunoștință de rude și prieteni, am apelat la o societate de detectivi pentru a-mi fi certă situația de fapt. Urmează să depun la dosarul cauzei Raportul întocmit de aceștia, imediat ce voi intra în posesia lui.

Considerând că relatiile conjugale sunt deteriorate grav şi ireversibil, am luat decizia de a pune capăt acestei căsătorii prin divorţ”, scria în motivarea cererii de divorț pe care Ciprian Nistor a depus-o în decembrie.

Citește și: Divorţ surpriză în showbiz-ul românesc! După 2 ani şi-au spus adio

Fotomodelul a primit vestea acasă și a dezvăluit că este o perioadă de stres pentru ea, mai ales că a vrut să meargă bine căsnicia.

Nu s-a ajuns la nicio concluzie. S-a amânat pentru luna viitoare pentru probe şi pentru tot ce mai trebuie. Din partea lui a fost avocatul, iar eu am fost personal şi cu avocatul. Eu sper să nu se mai lungească şi să se termine.

Laurette are o fiică din fosta relație

Este un stres, nu este plăcut să vii pe aici şi să aştepţi în fiecare un termen ca să se ajungă la o concluzie. Nu eu am fost cea care am intentat divorţ, eu am vrut să fie bine. Nu cred că a renunţat la acuzaţii, ci trebuie să aducă probe. Că aşa se aduce”, a spus Laurette în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars pe 16 mai 2018.

Din relația cu fostul iubit, Mihai Ștefan, Laurette are o fiică pe nume Serena. Cei doi s-au luptat în tribunal pentru custodia micuței care va împlini șapte ani în luna decembrie. În 2014, l-a cunoscut pe Ciprian Nistor, de care s-a îndrăgostit.

1 Comment

1 Comment

  1. dan

    2018-06-13T16:12:25+03:00 at 16:12

    cat de curva sa fii dupa bani sa te casatoresti cu un puscarias

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top