Connect with us
Noi detalii despre boala care i-a curmat viața Ionelei Prodan. Ce s-a întâmplat în ultima lună din viața cântăreței cu Anamaria

Monden

Noi detalii despre boala care i-a curmat viața Ionelei Prodan. Ce s-a întâmplat în ultima lună din viața cântăreței cu Anamaria

Ionela Prodan a murit la vârsta de 70 de ani din cauza unei afecțiuni necruțătoare. Săptămâna trecută, ea a fost înmormântată la Cimitirul Bellu și a fost condusă pe ultimul drum de o mulțime impresionantă.

În legătură cu boala ei, cancerul pancreatic, au început să apară tot mai multe detalii. Surse din anturajul Anamariei Prodanau povestit pentru revista Viva! ce s-a întâmplat în ultima lună din viața cântăreței de muzică populară.

„În ultima lună, Anamaria a stat non-stop la spital, iar în ultimele trei zile nu a plecat decât să ia mâncare. A simțit că se apropie sfârșitul… Dacă pleca de lîngă ea, doamna Ionela intra în panică și o suna imediat de multe ori.

A plecat pe lumea cealaltă fără să știe ce boală are. Ana nu i-a spus niciodată, chiar dacă, în ultimul an, a colindat toată lumea, la tratamente.

În Cuba o lună, în Mexic o lună, în Turcia și în Germania. Ea știa că merge să trateze o pată pe ficat.

A vrut să o protejeze, să nu o sperie. De aici toate secretele și tot misterul.

Dacă doamna Ionela auzea că are ceva mai grav, din presă sau de prin spital, spunea că nu e adevărat, că fata ei nu o minte. În urmă cu un an, medicii i-au zis Anei că mama ei mai are de trăit doar două săptămâni.

Dar Ana a sperat până în ultima clipă. I-a spus că, indiferent ce se va întâmpla, nu o va durea niciodată nimic”, a povestit o sursă din anturajul Anamariei Prodan.

Ce le-ar fi spus Ionela  medicilor înainte să moară: “S-a uitat la doctor și i-a zis asta!”

Primul Interviu acordat de Anamaria Prodan dupa ce mama ei a murit

Aceleași surse spun că Anamaria Prodan a stat alături de mama ei până în ultima clipă și i-a spus că totul va fi bine. Impresara i-ar fi spus rugăciunea tatăl nostru de trei ori.

Anamaria și-a dedicat tot timpul mamei sale, în ultimul an, când a mers cu ea la clinici, în toată lumea, dorind, parcă. să recupereze timpul pierdut. Cele două au fost aproape nedespărțite în ultima perioadă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top