Connect with us
Tatăl Deliei a fost operat: „A fost o tumoare, acum așteptăm rezultatul...”

Monden

Tatăl Deliei a fost operat: „A fost o tumoare, acum așteptăm rezultatul…”

Cu câteva săptămâni înainte de Paște, tatăl Deliei a surprins pe toată lumea atunci când a venit în România de pe Muntele Athos, unde stă de câțiva ani.

Mama Deliei a dezvăluit atunci că fostul său soț are niște probleme de sănătate și că a fost internat pentru o intervenție chirurgicală.

Tatăl artistei a fost operat și i-a fost îndepărtat un rinichi și că a fost externat.

„Acolo a fost o tumoră pe rinichi, a fost îndepărtat rinichiul. Acum așteptăm rezultatul de la biopsie. Este postoperator, la câteva zile după operație. Nu se simte excelent, dar l-am luat acasă, se duce și el până la baie. Da, a existat o problemă. E lipsă de paturi și a fost sărbătoare.

Citește și: Delia, duet de excepție cu sora sa. Cele două au interpretat piesa “Cine m-a făcut om mare”
Și probabil medicii au decis că-i este mai bine acasă. Eu cred că-i bine, din moment ce-i pe picioare, se duce de colo-colo,” a declarat Gina Matache pentru Antena Stars.

Citește și: Oana Matache, sora Deliei, se mărită! Mama sa a dezvăluit când e nunta!

De sărbătorile Pascale, familia a avut un invitat de seamă. Tatăl Deliei a venit tocmai de pe Muntele Athos, acolo unde s-a retras în urmă cu mai mulți ani și s-a călugărit. De altfel cu această ocazie, bărbatul a avut ocazia să își cunoască și nepoțica, pe fiica Oanei, sora Deliei.

„Fostul meu soț nu se simte bine, a venit acasă de ceva vreme, a fost și pe la medici, pentru analize, acum se află sub tratament. Nu știu când va pleca din nou, până atunci își face rugăciunile acasă”, a spus mama Deliei pentru click.ro.

Ion Matache a renunțat la barba pe care a purtat-o în ultimii ani

Față de ultima dată când a venit să își vadă familia, Ion Matache pare complet schimbat. Bărbatul a renunțat la barba de călugăr și a fost cu greu recunoscut de către fanii artistei. După o întâlnire cu un călugăr, Ion Matache a decis să renunțe la viața sa și să și-o dedice bisericii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top