Connect with us
Tatăl Deliei a părăsit mănăstirea și a venit acasă! Ce a pățit tatăl vedetei

Monden

Tatăl Deliei a părăsit mănăstirea și a venit acasă! Ce a pățit tatăl vedetei

Delia este o prezență destul de discretă atunci când vine vorba despre viața personală. Vedeta nu împărtășește prea des lucruri despre familia sa. De Paște, artista a făcut o excepție, care a uimit cu o fotografie specială.

De sărbătorile Pascale, familia a avut un invitat de seamă. Tatăl Deliei a venit tocmai de pe Muntele Athis, acolo unde s-a retras în urmă cu mai mulți ani. De altfel cu această ocazie, bărbatul a avut ocazia să își vadă și nepoțica, pe fiica Oanei, sora Deliei.

”Fostul meu soț nu se simte bine, a venit acasă de ceva vreme, a fost și pe la medici, pentru analize, acum se află sub tratament. Nu știu când va pleca din nou, până atunci își face rugăciunile acasă”, a spus mama Deliei pentru click.ro.

Față de ultima dată când a venit să își vadă familia, Ion Matache pare complet schimbat. Bărbatul a renunțat la barba de călugăr și a fost cu greu recunoscut de către fanii vedetei.

Ion Matache a renunțat de mai mulți ani la viața sa alături de familie și s-a călugărit. Iată cum și-a motivat bărbatul alegerea:

„Eram un om căruia îi plăcea să-şi trăiască viaţa prin cluburi şi restaurante, însă am realizat că totul era o pierdere de timp, că acele plăceri nu aduc nimic bun”, povestea Ion Matache cu câţiva ani în urmă.

Tatăl Deliei, un ateu convins până la 40 de ani

„Până la 40 de ani, eram ateu. Abia atunci am învăţat prima dată «Tatăl Nostru». Era în anul 2004, când am luat contact pentru prima oară cu biserica. Un prieten mi-a povestit despre un preot din Piatra Neamţ, iar după ce l-am cunoscut pe acesta, viaţa mea s-a schimbat.

Am intrat la părintele Gherasim, am intrat în sala de mese, unde se făcea rugăciunea. Eram nou-venit în grup. În momentul în care mi-a rostit numele, apoi pe cele ale fetelor mele şi pe al Georgetei, deşi mă văzuse prima oară, m-am blocat”, a mai povestit Ion Matache.

Tatăl Deliei s-a despărţit de mama Deliei în 2005 şi apoi s-a apropiat de biserică şi s-a alăturat ei.

 

CITEȘTE ȘI: Delia Matache se chinuie să rămână însărcinată
Karym visează să o facă şi cu Delia, chiar dacă e măritată: „Pentru că e…”
Delia, cadou uriaș de nuntă pentru Gabriel Cotabiță

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top