Connect with us
Ce studii are Margherita de la Clejani. Artista a avut dificultăți la școală

Vedete

Ce studii are Margherita de la Clejani. Artista a avut dificultăți la școală

Margherita de la Clejani a ajuns din nou în atenția tabloidelor. De fata aceasta a comis-o cel mai grav. Tânăra a provocat în această dimineață un accident, în urma căruia riscă să rămână fără permis și să fie deschis un dosar penal pe numele ei. Atunci când autoritățile au ajuns la fața locului, au sesizat că fata Clejanilor avea un comportament bizar, drept pentru care a fost supusă unui test care ar fi confirmat că se afla sub influența substanțelor stupefiante. Margherita nu a fost niciodată un copil-model, pentru că a întâmpinat câteva dificultăți și la școală. Cu toate acestea, a reușit să terminte chiar și studiile superioare.

Ce studii are Margherita de la Clejani. Artista a avut dificultăți la școală

Margherita de la Clejani a fost azi protagonista unui episod neplăcut. Se pare că artista a mai avut momente neplăcute și în trecut. Ce-i drept, nu la fel de grave, însă i-au stricat ușor imaginea atât ei, cât și familiei sale. Fiica Clejanilor nu a stat prea bine la capitolul școală, mai ales că nu a reușit să treacă din prima examenul maturității, obținând media de 5,98. Ea a motivat această nereușită, spunând că a avut ghinion, pentru că învățase pe rupte, având în vedere că mergea și la spectacole.

Vreau să menţionez că eu am învăţat foarte mult pentru acest Bac. Am învăţat la română cât n-au învăţat alţii în 12 ani. Și pe lângă cântările pe care le am, am învăţat acum. Am scris, asta mă doare cel mai tare, că am rezolvat toate subiectele.”, spunea Margherita de la Clejani în 2012.

Cu toate acestea, Margherita a reușit să își spele rușinea. În sesiunea din toamnă a acelui an, a învățat mai bine și s-a regăsit pe listele celor admiși la Bacalaureat, cu o notă de 6,65. În plus, ea a absolvit și o facultate în domeniul jurnalismului, pe care a terminat-o cu nota 10. Fiica Clejanilor a terminat chiar și un Master și, într-o perioadă, se gândea chiar să se înscrie la doctorat.

Nici fratele ei, Fulgy, nu a obținut rezultate prea bune la prima înfățișare la examenul de Bacalaureat, pentru că nu a reușit să promoveze. Într-un final, a reușit să treacă de toate cele trei probe. A fost admis cu o medie apropiată de cea a Margheritei, 6,61.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top