Connect with us
Poveste emoționantă: a murit din dragoste pentru soția lui!

Social

Poveste emoționantă: a murit din dragoste pentru soția lui!

Pandemia de coronavirus a provocat pagube semnificative și a cruțat viețile a numeroși oameni. Cu toate acestea, în această perioadă ies la iveală cele mai impresionante povești. O poveste emoționantă este și cea a doi soți din Southampton infectați cu noul coronavirus. Când unul dintre ei a fost răpus de nemilosul virus, celălalt a renunțat să mai lupte cu boala pentru a pleca alături de jumătatea sa.

Poveste emoționantă: a murit din dragoste pentru soția lui!

Bill și Mary Dartnall erau împreună din 1950, iar povestea lor de dragoste avea să se termine 70 de ani mai târziu. Cei doi s-au iubit atât de mult, că nu concepeau viața unul fără celălalt.

Mary începuse să aibă probleme de sănătate, ceea ce era normal la vârsta ei. Medicul de familie i-a prescris un tratament care, însă, nu a dat rezultate și nu se vedea nicio îmbunătățire. S-a decis, astfel, ca femeia să meargă la spital și să stea sub supravegherea atentă a medicilor. Astfel, a fost supusă și testului de Covid-19 care, din păcate, a fost pozitiv.

Această poveste emoționantă abia acum începe. Câteva zile mai târziu de la internarea femeii, Bill a suferit un accident vascular care l-a adus alături de soția sa. În plus, și el contractase virusul. Lucrurile păreau să evolueze în cazul femeii. Însă, bucuria nu a durat prea mult și veștile rele au apărut rând pe rând. Femeia a început să se simtă din ce în ce mai rău, starea ei s-a agravat și a decedat.

Fiicele celor doi au decis că tatăl lor trebuie să știe ce a pățit Mary. Vestea, însă, a fost fulgerătoare pentru bărbat. Acesta nu a putut suporta durerea și a decis să o urmeze pe soția lui. Astfel, a refuzat tratamentul și, cinci ore mai târziu, suferința l-a răpus.

 „Când i s-a spus că mama a murit, a încercat să-și smulgă masca de oxigen de pe față și le-a spus medicilor că nu o mai vrea. Efectiv a refuzat să o mai poarte. Personalul medical a continuat să îl îngrijească și, cinci ore mai târziu, a murit în somn. Tata nu a vrut să trăiască fără mama. Niciunul dintre ei nu concepea viața fără celălalt’, a spus Rosemary, una dintre fiice.

În Marea Britanie pacienții au dreptul să refuze un tratament și decizia le este respectată, chiar dacă se știe că acest refuz va duce la deces.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

To Top