Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie - 3 mai 2020 - BALANȚĂ

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 BALANȚĂ. Scapi de poverile care de încearcă săptămâna asta

Horoscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 Balanță. Este mai bine să-i ajuți pe alții sau să te ajuți pe tine, este dilema săptămânii viitoare. Ai putea să te simți vinovat pentru că nu ai spus nimănui vrei să ajuți pe cineva Ar putea fi o victorie pentru tine, mai ales daca persoana respecivă te-a ajutat la rândul ei, de multe ori in trecut. Dacă stabilești bine ce vrei, această persoană va știi că nu vrei să te folosești de ea în viitor. Horoscop iunie 2019 Minerva – BALANȚĂ. Luna Nouă în Gemeni își îmbunătățește finanțele

Horscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 – Alege direct zodia

BERBECTAURGEMENI RACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cu Venus încă în sextil cu Neptun, există o posibilitate de a dezvolta o relație romantică la locul de muncă sau la sala de sport. Lasă-te dus de val, totuși, pentru că dacă așteptările tale sunt prea mari, poți fi dezamăgit.

Horoscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 Balanță Relaţional

Săptămâna nu este una prea pasională, ci mai mult o șansă de a iniția o comunicare și de a pune anumite întrebări discrete despre oricine te interesează în cazul în care nu ești deja într-un cuplu. Energia astrală încurajează comunicarea pe tot parcursul săptămânii, dar și multă socializare. Dacă ești deja într-o relație stabilă, cum spuneam, atunci acest lucru o va face viața. Dacă ești în căutarea dragostei – este timp și pentru asta!

Un sextil între stăpânul tău planetar, Venus si Neptun creeaza un mediu romantic si viu pentru ca viata ta sentmentală să prospere. Dacă starea de spirit nu este potrivită iubirii acum, nu va mai fi niciodata!

Cercul social va juca un rol important în alegerile tale în această săptămână, poate mai mult decât ai dori. Dicuțiile cu ceilalți îți vor oferi idei proaspete și te va ajuta să elaborezi o serie de planuri mental. Nu lăsa opiniile altora să o depășească pe a ta.

Luna în semnul conservator al Racului stabilește scena pentru weekend, deci nu planifica nimic prea departe de casă, dar invitația la cină și un film nu eșuează niciodată.

Horoscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 Balanță Profesional

 Păstrează ritmul la locul de muncă. Gandindu-te doar la ce ai de făcut nu vei fi decât supărat și frustrat. Dacă trebuie să lucrezi, nu face valuri. Evită cât mai mult statul la povești cu ceilalți. Mulți oameni luptă pentru atenția ta în această săptămână, astfel că știi care sunt prioritățile tale. Intelectul și puterea spirituală vor impresiona pe cei din jurul tău.

Modul cum funcționează relațiile la locul de muncă, se poate schimba un pic pentru a face față problemelor dificile ale zilei. Alți oameni preiau conducerea și este mai bine să îi urmezi, în loc să te lupți.

Poți fi frustrat de oameni care refuză cu încăpățânare să facă lucruri conform procedurilor stabilite. Există o energie nesoluționată care încurajează schimbarea locului de muncă sau efectuarea de cercetări privind educația ori instruirea suplimentară. Marți, 4 iunie, este o zi în care poți face o impresie publică bună. Vei fi cel mai diplomat, dacă trebuie să revizuiești performanța cuiva. Fii cât mai direct posibil, vineri, 7 iunie. Neînțelegerile sunt posibile dacă nu îți faci timp pentru a explica cu atenție lucrurile.

Competiția și stresul te cântăresc la locul de muncă. Încercați să te ridici deasupra politicii de birou și a bârfei mărunte. Păstrează rutina zilnică care îți servește bine. Multe depind de tine și de eforturile tale.

Horoscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 Balanță Financiar

 Transformarea carierei este posibilă acum, deși ar putea veni cu costul unei compensații întârziate sau a unei restrângeri financiare temporare. S-ar putea să ai șansa de a capta atenția unui șef sau a unei autorități, astfel încât să profiți de această oportunitate pentru a vorbi despre o idee care o ai în minte.

E o săptămână dstul de tensionată pentru tine. Ia în considerare invetiția în propria perfecționare prin învățarea unui lucru nou prin participarea la un curs formal de formare sau prin folosirea unei delegații ca formă de școlarizare. Să te gândești la ceea ce ești curios să afli și care îți va permite să te miști într-o direcție decisivă. Încrederea în instituțiile financiare ale statului nu este neapărat un lucru rău.

Horoscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 Balanță Sănătate

 S-ar putea să simți că oamenii nu îți împărtășesc, la fel de deschis, cum ți-ai dori ideile și acest fapt te face vulnerabil. Nu sta în așteptare ca cineva să spună ce este bine – continuă să faci ceea ce este potrivit fizic pentru tine. Ieși, plimbă-te și ia aer curat, fă mișcare și mănâncă bine.

 

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top