Rune Mihai Voropchievici 13-19 iulie 2020 – Avertisment dur pentru lei

13.07.2020
Rune Mihai Voropchievici 13-19 iulie 2020  – Avertisment dur pentru lei

Mihai Voropchievici a prezentat horoscop rune la „Adevăruri ascunse” de la Antena 3. Alături de Lidia Fecioru și Cătălina Porumbel, maestrul vă prezintă runele pentru această săptămână. Vă reamintim că și Minerva a prezentat horoscopul 13-19 iulie 2020.

Horoscop Rune Mihai Voropchievici 13-19 iulie 2020

Rezumatul săptămânii, Rune – Berbecii acționează după cum le dictează rațiunea. Taurii așteaptă cadouri și sunt sanse mari să le primească. Gemenii forțează mâna norocului. Racii se pregătesc de schimbări majore acasă. Leii au parte de o săptămâna grea, runa îi avertisează să stea de gardă.

Rune Berbec – sunt pe punctul de a se muta din casă sau de la locul de muncă, vor acţiona aşa cum le spune intuiţia. Sunt pe picior de plecare.

Rune Taur – au certitudinea că cineva care se gândeşte la ei intens le va trimite şi un cadou. În această săptămână sunt favorizaţi cu daruri.

Rune Gemeni – sunt sfătuiţi să aibă răbdare, să nu forţeze mâna norocului, pentru că toate lucrurile frumoase vor veni la ei numai dacă ştiu să aştepte.

Rune Rac – e într-o săptămână cu schimbări foarte importante acasă. Fiţi pregătiţi să le întâmpinaţi!

Rune Leu – trebuie să aibă forţă, putere, tărie în această săptămână, pentru că vin provocări mai puţin benefice şi îi pun la încercare. Deci, luaţi-vă măsuri de precauţie şi atenţie la sănătate!

Integral pe Antena 3.

VIDEO Adevăruri ascunse, Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru

Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru au vorbit la ”Adevăruri ascunse” despre relațiile care se pot naște între nași și fini, chiar în timpul nunții. Nu de multe ori tinerii căsătoriți își părăsesc partenerul chiar în timpul evenimentului și fuge cu nașul.

Horoscop săptămânal Minerva 13-19 iulie 2020

Horoscop Minerva realizat pentru luna iulie, în exclusivitate pentru huff.ro. Horoscopul săptămânal este realizat ca de obicei pentru fiecare zodie. Chiron este retrograd.

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie  BERBEC

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Berbec. Acționează conform instinctelor tale, săptămâna aceasta și nu vei greși. Este posibil să fie nevoit să renunți un pic la control și să provoci gândirea logică care să te ferească de probleme. Dacă vrei să eviți o discuție când Mercur face pătratul cu Marte, ai  putea să simți că dacă începi să vorbești despre o problemă tulburătoare, spui prea multe. Poate este mai bine să eviți orice discuție și lasă lucrurile așa cum sunt. 

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie – BERBEC

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie TAUR

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Taur. Vei descoperi că te poți descurca destul de mult folosindu-ți mintea și spiritul tăios. Informațiile se răspândesc repede și parcă cu furie. Fă ceea ce rezonează cu tine și aruncă ceea ce nu ai nevoie. Cu cât ești mai informat, cu atât vei fi mai bine echipat pentru a face față deciziilor. 

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie – TAUR

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie GEMENI

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Gemeni. Adesea, te întrebi „De ce eu?”. S-ar putea să simți că îți pui această întrebare mai mult decât oricine altcineva, în ultima vreme. Viața ta pare uneori ca o plimbare cu roller-coaster-ul care nu se termină niciodată. În profunzime, îți dai seama că nu ai cum altfel. Fă o pauză de la lucrurile cotidiene, dacă poți. Comunică-ți gândurile și sentimentele celor din preajma ta. 

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie – GEMENI

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie  RAC

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Rac. Ar trebui să-ți poți evalua emoțiile dintr-o perspectivă neutră și detașată săptămâna aceasta. Folosește ocazia pentru a lua măsuri pe baza a ceea ce simți. Asigură-te că acțiunile tale nu sunt reacționare și că nu o faci pur și simplu, ca răspuns la insistențele cuiva. Gândește-te înainte să faci mișcări bruște. Vei fi uimit ce lucruri și situații se pot dezvolta dacă pur și simplu îți folosești mintea un pic mai atent.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie -RAC

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie LEU

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Leu. Nu presupune automat că îți poți rezolva singur problemele. Doar că actul de a discuta lucrurile cu alții poate ajuta în sensul de a face lumină într-o situație care te deranjează de ceva mai devreme. Cere ajutor, nu îți fie rușine să o faci. Cu toții avem probleme la un moment dat. Nu ești singurul.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie – LEU

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie  FECIOARĂ

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Fecioară. Tezește-te devreme și muncește. Ai adunat energie emoțională și fizică care ar trebui să te ajute să realizezi tot ceea ce vrei să faci. Totul este de partea ta. Profită de asta pentru a spune ce ai în minte și pentru a te apropia de ceea ce ai nevoie. Partea activă și receptivă se pun de acord săptămâna aceasta. Ar trebui să găsești un echilibru sănătos între a da și a primi.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie – FECIOARĂ

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie  BALANȚĂ

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Balanță. S-ar putea să realizezi că ești un pic confuz și nu prea vezi spre ce drum te îndreți. Privirea dezorientată ta nu ajută pe nimeni să-și dea seama de ce ai nevoie. Nu te simți obligat să rămâi într-o situație nesănătoasă. 

Soarele din Casa a 10-a a carierei și a responsabilităților asumate, te poate face să înclini să te ridici cu viteză la nivelul obiectivelor și planurilor legate de carieră, în timp ce concentrarea intensă asupra Casei a 4-a, a familiei, poate însemna că o mare parte din energia ta este redirecționată către rezolvarea lucrurilor.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie – BALANȚĂ

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie  SCORPION

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Scorpion. Este important să ieși și să simți dincotro bate vântul. Conectează-te cu natura și fii conștient de modul armonios în care se îmbină cele patru elemente. Respiră adânc și umple-ți plămânii cu această forță vitală. Imaginează-te pe un munte survolând oceanul de dedesubt. Extinde-ți conștientizarea, astfel încât nimic să nu scape atenției. Ține-ți mintea limpede și fii deschis la noi aventuri.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie – SCORPION

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie  SĂGETĂTOR

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Săgetător. Folosește, practic, gândurile pe care le-ai sintetizat în ultimele zile. Întinde-ți limitele și extinde-ți înțelepciunea la oamenii din jurul tău. Este o săptămână bună pentru a lua măsuri. Conectează-te cu inima și mergi mai departe cu planurile. În mod normal, considerăm că inimile noastre sunt tandre și vulnerabile. Săptămâna aceasta gândește-te la inima ta ca fiind dură, puternică și aventuroasă.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie – SĂGETĂTOR

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie  CAPRICORN

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Capricorn. Oamenii pot fi un pic critici pentru gustul tău, săptămâna aceasta și ai face bine să asculți ce au de spus. Fii receptiv la feedback lor, astfel încât să poți stabili o relație sănătoasă. Este important să îți păstrezi smerenia sub control. S-ar putea să descoperi că ești simțiți de critic, deoarece vezi oameni care se mișcă greoi sau care îți dau bătăi de cap, în comparație cu mintea ta blitz. 

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie – CAPRICORN

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie  VĂRSĂTOR

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Vărsător. Menține ridicat scutul psihic, săptămâna aceasta, pentru ca vei avea nevoie de el. Comentariile oamenilor pot părea dure, chiar dacă este sore binele tău. Cea mai bună apărare împotriva tonului critic este să folosești constructiv, criticile altor persoane pentru a construi o bază mai puternică din care să lucrați. Procesează această energie într-un cadru pozitiv și folosește-o pentru a finaliza lucrurile.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie – VĂRSĂTOR

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie  PEȘTI

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Pești. Din păcate, aceasta nu este o săptămână pentru distracție și jocuri. De fapt, s-ar putea să simți o greutate emoțională enervantă, pentru că te face să simți mai epuizat energic decât de obicei. Există un ton sobru care îți cere să arunci o privire asupra realității și să iei unele decizii cu privire la obiective și la planuri. Ai putea auzi tic-tac-ul cronometrului că este pe cale să se stingă. 

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie – PEȘTI