Connect with us
Rune Mihai Voropchievici și Horoscop săptămânal Minerva 22-28 iunie 2020

Horoscop

Rune Mihai Voropchievici și Horoscop săptămânal Minerva 22-28 iunie 2020

Rune Mihai Voropchievici și Horoscop Săptămânal Minerva pentru perioada 22-28 iunie 2020. Mihai Voropchievici avertizează zodiile că urmează o perioadă mai dificilă runele trase duminică în „Adevăruri ascunse”, trag un semna de alarmă pentru unele zodii. Minerva spune că horoscopul săptămânii este în continuare marcat de Mercur care este în retrogradare.

Horoscop Rune Mihai Voropchievici 22-28 iunie 2020

Rune Mihai Voropchievici 22-28 iunie 2020, schimbări drastice pentru zodii

Rune Mihai Voropchievici 22-28 iunie 2020, schimbări drastice pentru zodii

Berbecii vor avea o săptămână dificilă și trebuie să fie foarte atenți că sunt predispuși la accidente.

Runele pentru Tauri le recomandă să se tempereze, riscă să ridice tonul la cine nu trebuie. Presiunea pe care o simt trebuie atent gestionată, altfel va ieși rău.

Gemenii sunt sfătuiți de maestrul Voropchievici să fie atenți în perioada 22-28 iunie 2020. Runele arată că vor intra într-o zona de mister și vor încerca sa să redescopere pe sine.

Racii au sfatul runei să nu arate prin agresivitate și impulsivitate ceea ce pot. Calmați-vă, vin vremuri bune.

Leii au noroc să aibă răbdare să poarte dialoguri cu cei din jur și așa vor reuși să rezolve problemele. Cel puțin asta îi sfătuiește horoscopul lui Mihai Voropchievici.

Fecioară – Nativii născuți în această zodie se simt adulați, iubiți, pentră că, în sfârșit săptămâna viitoare ies din conul de umbră. Vor primi cadouri, vorbe bune din partea celor dragi.

Balanță – Celor născuți în balanță le surâde norocul în dragoste. Vor avea parte de o dragoste nouă și persistentă.

Scorpion – Scorpionii trebuie să fie atenți în săptămâna 22-28 iunie pentru că se află pe o pojghiță de gheață. Au luat niște decizii grește în trecut, care ar putea avea repercursiuni acum.

Săgetător – Săgetătorii au cea mai bună săptămână. Fertilitatea și belșugul sunt de partea lor, iar visuri vechi li se vor împlini.

Continuarea pe site-ul Antena 3.ro. Horoscopul integral este pe în linkul de mai sus.

Horoscop Minerva 22-28 iunie 2020

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Berbec

Chestiunile care implică creativitate, romantism și copii ar putea necesita săptămâna aceasta, o atenție considerabilă. Unele opțiuni noi și interesante pot fi puse în practică, cu beneficii atât pentru tine cât și pentru cei dragi. S-ar putea să fii înclinat să te mulțumești doar cu posibilitățile tale. Sfatul meu este că ai putea să te consulți cu familia pentru a avea mai multe opinii. În mare însă, vei dori să vă decizi singur. Între timp, te poți fii ocupat cu proiectele care sunt în derulare.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Berbec

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Taur

Comunicarea ar putea aduce în discuție subiectul economiei mondiale și ceea ce însemnă ea pentru oameni. Ai putea contempla și poate chiar discuta despre viitorul tău financiar. Este un moment bun pentru a face astfel de planuri, deoarece mintea ta este logică și la obiect. Notează orice idei ai. Îți vor prinde bine mai târziu.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Taur

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Gemeni

Săptămâna aceasta s-ar putea să iei în considerare încheierea unui parteneriat de afaceri cu o rudă sau un vecin. Arată ca o promisiune de succes și cu siguranță merită luat serios în considerare. Vei dori să fii sigur că este potrivit pentru tine, așa că adună informații despre asta. S-ar putea chiar să te gândești să analizezi cu înțelepciune unui posibil acord, dar, nu aș crede că vei lua o decizie finală.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Gemeni

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Rac

Valoarea oricărei investiții pe care ai fi făcut-o în pământ, inclusiv casa sau apartamentul în care stai, ar putea să te pună pe gânduri. Orice ar fi, timpul investit și energia pe care le-ai adus, a meritat, mai mult ca sigur, iar acest lucru poate face diferența atunci când formulezi planuri pentru viitor.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Rac

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Leu

Ai în minte un anumit parteneriat, poate de afaceri, poate romantic, săptămâna aceasta. S-ar putea să dorești să iei serios în considerare dacă are sau nu un viitor și, dacă da, ce ar trebui să faceți în continuare. Puteți petrece timpul socializând, pe cât posibil, dar poți fi preocupat doar să participi, nimic mai mult. 

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Leu

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Fecioară

Ai în minte o mulțime de probleme serioase, implicând anumite planuri pentru viitor. Probabil că îți dorești să rămâi acasă și să meditezi. Mă gândesc că abia ai ieșt din starea de izolare… Pot apărea diverse oportunități și nu vei dori să le lași să treacă fără să iei în considerare măcar una serioasă. 

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Fecioară

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Balanță

Ca adevărată Balanță care ești, nu ai obiceiul să vorbești fără să spui nimic constructiv. Uneori, oamenii te acuză că nu ai nimic de spus, când, în realitate, ai doar răbdare, și spun că ești ignorant. Când îți demonstrezi toleranța, ei spun că ești indiferent. Astăzi este timpul ca acei oameni să învețe adevărul despre tine și să înțeleagă cât de multe ai de spus despre lume.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Balanță

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Scorpion

Familia ar aprecia cu adevărat dacă ai încetini și te-ai relaxa puțin. Mereu ai alergat atât de mult, încât, de fapt, i-ai neglijat pe cei dragi care chiar au nevoie de tine. 

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Scorpion

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Săgetător

Întotdeauna ai simțit nevoia să creezi. Cele mai simple sarcini îți pot satisface această nevoie. Ești chiar fericit dacă schițezi totul pe o bucată de hârtie. În ultima lună, ai finalizat un proiect care a fost aproape de inima ta. Nu îți fie frică să arați asta prietenilor tăi. Oamenii vor fi încântați de munca ta. Meriți să te simți mândru de ceea ce ai obținut.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Săgetător

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Capricorn

Ai o natură generoasă și știi să oferi și să te dedici rezolvării problemelor altora care cred în tine. Acest lucru va fi valabil și săptămâna aceasta, dar nu în același mod. De fapt, nu ar fi înțelept ca oamenii să te deranjeze cu problemele lor dacă nu sunt cu adevărat atât de importante. Este timpul să ai grijă și de tine un timp.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Capricorn

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Vărsător

Ești genul de persoană care iubește să cunoască o mulțime de oameni diferiți. Simți că trebuie să îți ajuți prietenii să comunice, astfel încât să aibă un forum mai bun în care să se exprime. Ești bun să scoți tot ce-i mai bun în ceilalți și să îi ajuți să găsească o poziție solidă în prezent, în ciuda nevoii tale de trecut. Lasă-te dus de val.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Vărsător

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Pești

Ești sigur că altor oameni nu le-ar plăcea știe că te afli într-un alt loc decât cel în care te afli acum sau să fii o persoană diferită de cea pe care au crezut-o întotdeauna? Aceste întrebări încep să vă deranjeze. Dedică, zic eu, ceva timp și gândește-te la ele. Răspunsurile pe care le vei primi, nu vor fi pe deplin semnificative încă câteva săptămâni. Încearcă să privești lucrurile în esența lor săptămâna aceasta.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Pești

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top