Connect with us
Alex Bodi intervine în scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Carmen de la Sălciua. Cum a umilit-o pe cântăreață

Monden

Alex Bodi intervine în scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Carmen de la Sălciua. Cum a umilit-o pe cântăreață

Este scandalul momentului între Bianca Drăgușanu și cântăreața Carmen de la Sălciua. Totul a pornit de la o postare pe care a făcut-o Carmen împreună cu Alexandra Bodi, o tânără necunoscută, dar care are 400.000 de urmăritori pe Tik Tok.

Bianca Drăgușanu vs. Carmen de la Sălciua

Bianca Drăgușanu și Carmen de la Sălciua se ceartă pe Internet. Cea dintâi a numit-o cârtiță pe cântăreață, în timp ce aceasta s-a legat de prietenia pe care ar fi avut-o cu Alex Bodi, căruia i-ar fi dat mașina împrumut.

Bianca s-a arătat revoltată de faptul că bruneta s-ar folosi de Alexandra Bodi pentru a-și crește numărul de urmăritori pe rețelele sociale.

„Situația e următoarea: O văd pe asta amărâta, care e cântăreață de muzică de petrecere sau ceva de genul, care s-a dus să se pozeze cu o amărâta, femeia care chiar e amărâtă, financiar vorbind, ca să-și facă ea niște like-uri, niște alea. Băi, femeie ești penibilă! Dacă vrei să faci niște gesturi umanitare, nu te poza cu individa doar ca să strângi niște like-uri. Ești penibilă cu diplomă!”, a spus Drăgușanu.

Carmen de la Sălciua nu s-a lăsat mai prejos și i-a răspuns Biancăi, făcând referiri la iubitul acesteia, Alex Bodi. Ea a sugerat că blonda este nesigură pe ea, în condițiile în care ea a colaborat cu Alex Bodi.

Afirmațiile cântăreței i-au deranjat și pe Bianca și pe Alex Bodi.

„L-am cunoscut pe iubitul ei, am un respect deosebit pentru el. Nu știu ce să cred, sper că nu e geloasă, că eu cu el am vorbit doar ca prieteni, ca amici,. Pe rețelele de socializare în care el m-a felicitat pentru muzică și, la un moment dat, mi-a împrumutat și mașina pentru a filma un videoclip, am mai vorbit”, a spus Carmen de la Sălciua.

În scandalul dintre cele două dive a intervenit și Alex Bodi, iubitul Biancăi Drăgușanu. Deși s-a abținut inițial, partenerul de viață al Biancăi a răbufnit și a pus-o la punct pe Carmen de la Sălciua. Afaceristul a precizat pentru FANATIK, că nu are nicio prietenie cu bruneta, și că este penibil că ea crede că Bianca ar putea fi vreodată geloasă pe ea.

„Doi la mână, mi se pare puțin penibil să creadă că Bianca ar putea fi vreodată geloasa pe ea, exagerat, fără să fiu răutăcios vorbim de ligi diferite și nici nu s-ar fi pus vreodată problema, iar eu mai mult de niște mesaje în scopul de a o ajuta, la rugămințile prietenului meu, nu am avut nimic!”, a spus Alex Bodi.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top