Connect with us
Anamaria Prodan NU a vrut să fie soția lui Laurențiu Reghecampf! De ce l-a refuzat pe antrenor

Monden

Anamaria Prodan NU a vrut să fie soția lui Laurențiu Reghecampf! De ce l-a refuzat pe antrenor

Puțină lume știe faptul că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au avut o relație în trecut, atunci când erau foarte tineri.

În 1996, Anamaria Prodan nu a vrut sa fie nevasta lui Laurențiu Reghecampf, iar cei doi s-au separat atunci, după o relație scurtă.

Ulterior, s-au reîntâlnit și, în 2008, s-au căsătorit.

Într-un interviu pe care l-a acordat în 2012, Anamaria a dezvăluit cum l-a cunoscut pe Reghe. Acesta juca la momentul respectiv la echipa națională de juniori.

„Ne-am cunoscut acum mai bine de 16 ani, la Hotel Intercontinental. El era în cantonament cu echipa naţională şi ieşeau la plimbare, iar eu treceam pe lângă hotel”, povestea Anamaria Prodan într-un interviu în revista Taifasuri.

„Ne ştiam din lumea fotbalului şi ne-am oprit să vorbim. Aşa a început relaţia noastră. El era foarte tânăr, avea 17 ani şi jumătate şi a durat ceva. Legătura a fost scurtă şi foarte frumoasă, dar eu nu-mi doream căsătorie, consideram că e prea devreme pentru un asemenea pas, şi atunci drumurile noastre s-au separat”, a mai spus Anamaria Prodan.

După 13 ani, cei doi s-au regăsit și s-au căsătorit.

„Ne-am văzut de viaţă, ne-am căsătorit fiecare mai târziu, eu în America, el a plecat în Germania, şi ne-am întâlnit după 13 ani. Au fost nişte lucruri neterminate, iar în viaţă trebuie să închei tot ce începi”, a mai dezvaluit Anamaria Prodan.

Pe 16 aprilie 2018, Anamaria Prodan a anunțat trecerea în neființă a mamei sale. După mai multe luni de suferință, Ionela Prodan s-a stins din viață la Spitalul Elias.

Îndrăgita interpretă de muzică populară avea doar 70 de ani. Anamaria Prodan, fiica sa, i-a organizat o înmormântare cu fast, la Cimitirul Bellu, la care au luat parte sute de oameni.

Ionela Prodan și-a petrecut ultima parte a vieții în spital, iar clipele finale de viață au fost teribile. Surse din spital au dezvăluit pentru cancan.ro, ce le-a spus Ionela Prodan medicilor înainte de a muri.

Citește continuarea AICI.

Anamaria Prodan, despre cea mai mare bogăție pe care i-a lăsat-o Ionela Prodan

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top