Connect with us
Bianca Drăgușanu, revedere emoționantă cu Victor Slav

Monden

Bianca Drăgușanu, revedere emoționantă cu Victor Slav

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au întâlnit într-o zi foarte importantă și emoționantă pentru amândoi. A fost ziua fetiței lor, Sofia, iar Bianca i-a organizat o petrecere de pomină, chiar în curtea casei. Au fost invitați prietenii fetiței, dar nici tatăl ei nu a lipsit de la marele eveniment.

Bianca Drăgușanu s-a revăzut cu Victor Slav

Revedere emoționantă între Bianca Drăgușanu și Victor Slav. Cei doi au petrecut o zi împreună la petrecerea fiicei lor, Sofia. De ziua fetiței, Bianca a organizat o super petrecere chiar în curtea casei lor, unde au venit toți prietenii sărbătoritei.

Petrecerea a avut loc duminică, 27 septembrie. La marele eveniment au participat atât iubitul Biancăi Drăgușanu, cât și Victor Slav, fostul soț al acesteia.

Cu toții i-au cântat La mulți ani! copilei care era extrem de fericită pentru tot ce se întâmpla în jurul ei. Multă fericire și multe emoții au simțit mai ales pentru Bianca și Victor, părinții Sofiei.

A fost o zi superbă de care invitații s-au bucurat din plin.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au trăit o frumoasă poveste de dragoste, și au împreună o fetiță superbă. Chiar dacă drumurile lor s-au despărțit printr-un divorț, ei au rămas buni prieteni și, evident – părinți. Asta nu se va schimba niciodată și se vede clar că ambii dau dovadă de maturitate și se comportă exemplar, pentru binele fetiței lor.

De fiecare dată când sunt întrebați despre acest subiect, atât Bianca, cât și Victor Slav vorbesc unul despre celălalt numai în termeni apreciativi.

“Victor face notă discordantă printre bărbaţii prezentului. Mulţi dintre aşa-zişii domni nu se feresc să vorbească urât despre fostele iubite sau soţii. Le denigrează în fel şi chip. De la Victor nu o să auzi însă niciodată vreun cuvânt urât despre Bianca. Spune că este o femeie cu multe calităţi şi o mamă responsabilă. Evită să discute despre relaţiile fostei lui soţii, iar dacă cineva insistă pe subiectul acesta, spune că viaţa amoroasă a Biancăi nu este treaba lui”, declara, la un moment dat, cineva pentru Fanatik.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top