Connect with us
Bianca Drăgușanu rupe tăcerea după ce s-a spus că s-a împăcat cu Tristan Tate

Monden

Bianca Drăgușanu rupe tăcerea după ce s-a spus că s-a împăcat cu Tristan Tate

Bianca Drăgușanu a făcut declarații în emisiunea „Te vreau lângă mine”, după ce s-a scris despre despărțirea ei de Tristan Tate și de împăcarea ulterioară cu acesta.

Bianca a mărturisit că își trăiește viața așa cum vrea.

„Când vă spun că am vorbit cu o prietenă, eu chiar am vorbit cu o prietenă.

Nu totul e despre mine, eu chiar am multe prietene. Ce am vorbit azi de dimineață tot cu o prietenă? Ele sunt supărate pe mine. Se regăsesc ele, dar eu nu le spun numele.

Situațiile pot fi similare, deși noi le trăim în felul nostru unic. 

Spunea așa: Vreau că fostul meu iubit să se întoarcă la mine sau măcar să îmi acorde mai multă atenție, mai ales că avem un copil împreună.

Vreau să îi stârnesc orgoliul și de aceea postez tot felul de fotografii, ca să îi arăt cât sunt de minunată și de curtată.

Vreau să îi stârnesc orgoliul masculin și să îi arăt că nu e singurul bărbat de pe planetă.

O să îmi acord mai multă atenție. Vreau să îi dau impresia că nu îmi păsa de existența lui.

Vreau să fiu și să par indiferentă. Puțină indiferentă nu strică niciodată. Când o să vina să ne viziteze, o să îi spun că sunt plecată în oraș, chiar dacă sunt acasă.

M-a întrebat ce cred eu despre strategiile ei. Uitați-vă un pic la fața mea și o să vedeți ce cred.

Draga mea, dacă ai nevoie de strategii și tertipuri că să îl faci să se întoarcă la tine, atunci înseamnă că nu există iubire. Iubirea nu are nevoie de cântece și descântece.

Trăiește-ți viața așa cum vrei! (…) Eu le pun la punct! Toată lumea zice că am înnebunit, dar ce să facem?”, a spus Bianca Dragusanu în emisiunea ei de astăzi de la Kanal D, Te vreau lângă mine.

„Eu una nu vreau să demonstrez la nimeni nimic, trăiesc așa cum simt și vă sfătuiesc și pe voi să faceți la fel. Faceți ce simțiți, timpul e scurt. Nu îți pierde timpul.

Nu ține cont de gura lumii, lumea o să vorbească oricum, indiferent ce ai face. Lumea judecă după aparențe, că așa suntem noi, asta facem”, a adăugat Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu s-a împăcat cu Tristan Tate?!

Bianca și Tristan s-au văzut în cadrul unei întâlniri relaxate cu mai mulți prieteni, au făcut grătar, au mâncat și s-au simțit foarte bine, asta după ce au stat despărțiți și nu și-au vorbit timp de o zi, așa cum a susținut Tristan Tate, pentru Antena Stars.

„Bianca este o femeie familistă, care și-a lăsat soțul și tatăl copilului ei pentru unul dintre cei mai ciudați playboy din București.

Nimeni nu ar trebui să fie surprins că nu au mers lucrurile între noi”, declara Tristan Tate, pentru emisiunea „Star Magazin”, cu câteva ore înainte ca el să se vadă cu Bianca.

Cei doi s-au sărutat pasional și au imortalizat momentul pe Instagram.

Citește și: Tristan Tate despre întâlnirea dintre Bianca și Victor Slav! ”Nu sunt prost, aşa că…”

Citește și: Bianca și Victor Slav din nou împreună! ”Chiar au o relație…”

1 Comment

1 Comment

  1. ANA VASILE

    2018-07-25T14:39:19+03:00 at 14:39

    MAREEEEEEEEEEEEEEEEEEE PARASUTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Monden

To Top