Connect with us
Primul 8 Martie din viaţa Anamariei, fără mama ei alături. Mesajul pentru Ionela Prodan

Monden

Cine este cel de-al doilea soț al artistei Ionela Prodan. Bărbatul este devastat de durere

Ionela Prodan a lăsat o mare durere în inimile celor dragi ei, familie și fani. Fetele sale, nepoții, dar și cel de-al doilea soț sunt dărâmați de durere.

Ionela Prodan a fost căsătorită cu Traian Tănase, însa acesta a decedat în 1992, când Anamaria și Anca erau adolescente.

Artista și-a refăcut viața alături de un alt bărbat, pe nume Toni Antohi, un moldovean, de meserie inginer.

Într-un interviu acordat în urmă cu câțiva ani, cântăreața a vorbit despre cel de-al doilea soț și cum a ajuns să îl cunoască, după ce a rămas văduvă. De ce l-a ales tocmai pe el:

„Pentru mine, familia este pe primul loc. Chiar și atunci când eram tânără și mă luptam să ajung în fruntea ierarhiei profesiei mele, când făceam turnee și eram silită să lipsesc luni în șir de lângă casă, gândul meu era, în primul rând, la familie.

Îmi aduc aminte și acum, cu inima strânsă, cum, de Crăciun, eram la mii de kilometri distanță de fetițele și soțul meu, și, în timp ce cântam, îmi imaginam cum stau ei toți trei în jurul bradului și cântă colinde.

Încercam să mă revanșez și când ajungeam acasă eram, la rândul meu, un fel de Moș Crăciun care îi umplea de daruri pe toți cei dragi, indiferent dacă era iarnă sau vară”, povestea vedeta.

Aceasta a dezvăluit și cum s-a schimbat viața imediat după decesul primului soț.

„Ulterior, după decesul fulgerător al primului meu soț, din „vedeta familiei“ m-am transformat în „șeful ei“… E foarte important să ai familia aproape, mai ales în momentele grele. Aveam 42 de ani când a murit soțul meu. Iar Anamaria m-a îndemnat să-mi refac viața, spunându-mi că ea și Anca nu pot fi întotdeauna lângă mine.

Mărturisesc însă că nu mi-a fost deloc ușor să mă impun. Anii au trecut, mi-am regăsit liniștea sufletească lângă cel de-al doilea soț, inginerul Toni Antohi, un moldovean molcom, care s-a încumetat să clădească alături de mine un nou cămin”, povestea interpreta în urmă cu mai mulți ani.

Ionela Prodan a murit luni seara, după o lungă suferință. Interpreta va fi înmormântată la Cimitirul Bellu.

Știri pe aceeași temă:

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top