Connect with us
Culiță Sterp, în doliu. Cântărețul i-a anunțat decesul în urmă cu scurt timp

Monden

Culiță Sterp, în doliu. Cântărețul i-a anunțat decesul în urmă cu scurt timp

Cântărețul Culiță Sterp este în doliu. El a postat pe contul său de socializare un mesaj în care își exprimă durerea după moartea unui foarte bun prieten.

Dani, un prieten al cântărețului, a murit înecat în mare în urmă cu câteva zile. Tânărul a fost condus acum pe ultimul drum.

“(…) A fost o zi tristă pentru mine și încă câteva sute de oameni care te-am cunoscut si ţi-am fost prieteni, Dani! Ce nedreaptă e viața câteodată… stau și mă întreb, de ce Dumnezeu ia oamenii tineri de lângă noi…

Dar mă gândesc și pe partea cealalată, că poate așa o fi planul Lui, despre care noi oamenii, nu știm, suntem prea mici, noi păcătoșii!

Azi a plecat spre cer un fost prieten bun și coleg de liceu timp de 4 ani, de care îmi voi aminti cu drag, un băiat frumos, atât in interior cât și in exterior, bun la suflet și liniștit!

A lăsat în urma lui, părinți îndurerați, bunici, o soră cu inima frântă, pe iubita lui cu sufletul scrum, și o mulțime de prieteni și apropiați cărora le-a plâns azi sufletul și care l-au condus pe ultimul drum și care își vor aminti cu drag de el!

Parcă acum îl văd când intra intr-o încăpere, la stătura și fizicul lui (1.98m și 120 kg) cum se uita toată lumea parcă cu teamă, dar în «muntele» ăla de om se ascundea un băiat cu suflet bun si cu mult bun simț care nu ar fi deranjat niciodată pe nimeni nici măcar cu o vorbă!

Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace Daniel, noi prietenii tăi, ne vom aminti cu drag de tine!”, a scris Culiţă Sterp pe contul său de Facebook.

Culiță Sterp și Dani, tânărul mort înecat, au fost colegi de liceu şi, ulterior, au devenit foarte buni prieteni.

Citește și: Tragedie la Eforie Nord. Bărbat, dispărut în mare. Câți oameni au murit pe litoral în acest sezon

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top