Connect with us
Diana Senteș, fosta iubită a lui Dani Oțil le atacă pe mamele care alăptează în public

Monden

Diana Senteș, fosta iubită a lui Dani Oțil le atacă pe mamele care alăptează în public

Diana Senteș, fosta iubită a lui Dani Oțil, le atacă pe mamele care alăptează în public. Aceasta a postat un mesaj extrem de controversat pe rețelele de socializare.

Diana Senteș, fosta iubită a lui Dani Oțil le atacă pe mamele care alăptează în public

Diana Senteș este antrenoare de fitness și în urmă cu aproximativ doi ani a fost iubita lui Dani Oțil, pentru o perioadă scurtă. Cei doi nu au legat o relație de lungă durată, însă ea și-a găsit sufletul pereche alături de un bărbat cu patru ani mai tânăr decțt ea. Recent Diana a ajuns în atenția publicului pentru comentariile sale referitoare la mamele care alăptează în public.

Fiind însărcinată, Diana Senteș consideră că are dreptul să atace mamele care își hrănesc puii în public. Bineînțeles că au apărut imediat controverse și o mulțime de persoane care o acuză. Desigur, sunt și alții care o susțin pentru ceea ce spune.

”Este fantastic că dăm viață, și nu glumesc cu chestia asta. Nu am zis cu sânii pe afară ca să fiu rea, însă ceva vi se întâmplă. Vă fură dragostea aia și aveți senzația că vreți să vă despuiați și cu burta, și întinse pe pat, și în oglindă… În cu@# gol și în ț@#le goale, cu burta mare și mineni nu vrea să vadă asta, zic eu, cred eu. Că voi simțiți nevoia să vă admirați corpul, faceți-o pentru voi și pentru soțul vostru. Pentru că altfel, vin eu și întreb: Dacă îți scoți t@#a pe afară să alăptezi, în public, la mall, pe bancă în parc, în tramvai, de ce nu umbli așa pe stradă! Că ești mamă și tu ai voie!”, a spus Diana Senteș, potrivit wowbiz.ro.

Antrenoarea susține că femeile care își hrănesc copiii în public sunt rele pentru că o fac să se oripileze, având în vedere că sânii sunt ceva sexual și după părerea ei trebuie sp fie văzuți numai de partener.

”Femeile alăptează, este indicat, bravo! Dar de ce trebuie să văd eu asta? De ce trebuie să vadă bărbații? De ce trebuie să vadă prietenul soțului/iubitului tău? Și ca să concluzionez, pentru că mi se zice că sunt cam rea… Dar tu nu ești rea când scoți t#@a aia pe afară și mă faci să mă oripilez și să văd cel mai frumos lucru din lume, puiul tău… E o metodă de hrănire, de ce nu te filmezi când îți bagi tu în gură? Vă pup, și alăptați cu ușa închis. Sânii sunt ceva sexual și trebuie să îi vadă doar iubi”, a mai explicat Diana Senteș.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

1 Comment

1 Comment

  1. soare lu

    2020-07-12T13:25:13+03:00 at 13:25

    are dreptate!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top