Connect with us
Tristan Tate fostul lui Bianca Drăgușanu s-a cuplat cu concurenta „Românii au talent”

Monden

Tristan Tate fostul lui Bianca Drăgușanu s-a cuplat cu concurenta „Românii au talent”

Tristan Tate, fostul iubit a lui Bianca Drăgușanu, s-a cuplat cu celebra dansatoare de la Românii au talent Larisa Bercea. Cei doi au fost surprinși de presa de cancan în timp ce se sărutau într-un local de fițe din București. Aceștia se afișează de ceva vreme în public, în special pe rețelele de socializare.

Tritian Tate are o nouă iubită, celebra concurentă dansatoare la bară de la Românii au talent

Larisa Bercea, celebra concurentă de la Românii au talent s-a cuplat cu fostul iubit a lui Bianca Drăgușanu, recent cei doi s-au afișat pe Instagram cu o fotografie în care se sărută cu pasiune. Fanii au reacționat imediat și i-au felicitat pe cei doi pentru relație și le-au urat numai de bine.

Larisa Bercea si Tristan Tate formeaza un cuplu

Larisa Bercea si Tristan Tate formeaza un cuplu

Tristan Tate, primele declarații despre despărțirea de Bianca Drăgușanu: „Ea era în Mamaia, iar eu…

Tristan Tate a făcut primele declarații după ce s-a despărțit de Bianca Drăgușanu. El a mărturisit că separarea a avut loc înainte ca fosta parteneră a lui Victor Slav să petreacă singură pe litoralul românesc.

Tristan a mai declarat că i s-a părut distractiv să apară în presă, însă de acum vrea să își țină viața departe de lumina reflectoarelor.

„Lasă-mă să ghicesc! Zvonurile cum că eu şi Bianca ne-am despărţit au apărut din cauza faptului că eu nu am fost cu ea la Mamaia?

Vă daţi seama că acest lucru s-a mai întâmplat când ea a fost plecată. (n.r. – au mai apărut zvonuri că s-au despărţit).  

Ea era în Mamaia, în timp ce eu eram ocupat şi lumea a crezut că ne-am despărţit. Şi aşa a ieşit la iveală faptul că nu ieşim zilnic împreună, în aceleaşi locuri. E o nebunie, ştiu.

Este distractiv să apari în presă, cred eu, dar de acum înainte îmi voi ţine cărţile aproape de pieptul meu. Voi faceţi o muncă bună, dar eu sunt sătul de publicitate” a spus Tristan Tate pentru spynews.ro.

Vizavi de certuri, Tristan a negat faptul că ar fi țipat vreodată la Bianca, și  la nici o altă femeie. El a mai spus că este plictisit de spune mass-media despre el.

„Nu am ţipat niciodată la nimeni, mai ales la o femeie. Dacă am fi avut o ceartă de aploare într-un loc public, cineva ne-ar fi filmat. Lumea ne filmează când mergem să luăm prânzul, dar nu filmează când ne certăm?

Zvonuri false şi de c***. Acesta este răspunsul meu. Sunt foarte plictisit de ce spun ziarele şi ce apare la TV. Îmi pasă 0%. Acesta este răspunsul meu!” a adăugat Tristan Tate,după despărţirea de Bianca Drăguşanu.

Citește și: Bianca Drăgușanu dezvăluie de ce s-a despărțit, de fapt, de Victor Slav

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top