Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Gemeni

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna noiembrie 2019 – Gemeni

Horoscop Minerva luna noiembrie 2019 Gemeni. Noiembrie marchează începutul unui nou ciclu pasional, care stârnește dragoste, romantism, creativitate și dorință sexuală. Aceasta este o șansă pentru tine să te reconectezi cu copilul interior și să găsești un echilibru. Îți creezi viața, în fiecare moment, cu gândul, cu cuvântul și cu fapta. Fiii prezent și fă alegeri conștiente.

Pe 12 noiembrie, luna plină în Taur face să îți conștientizezi dorințele cu privire la situația socială, prietenie, relație romantică sau aspirațiile tale. Te conectezi cu cineva din viața ta sau întâlnești o oportunitate care face inima să îți bată mai repede.

Evită nevoia de a te mulțumi cu o situație sau încercarea de a te încadra într-un anumit tipar.. Fă pace cu tine și dorințele tale. Nu poți fi pe placul tuturor, iar cei care te iubesc te vor iubi oricum. Este o șansă pentru a-ți vindeca inima și a face alegeri sănătoase care să te facă fericit.

Viața evoluează pe măsură ce soarele intră în Săgetător pe 23 noiembrie. Eliberează ceea ce nu servește calității vieții și sensului cel mai profund al scopului.

Luna nouă din Săgetător de pe 26 noiembrie este o șansă de a face curățenie și de a începe o viață nouă, fie cu un nou loc de muncă sau cu o rutină nouă care îți dă un sentiment mai profund de împlinire.

Mercur este retrograd din 31 octombrie și îți arată că mai ai încă de învățat. Amintește-ți că nu există greșeli. Ia fiecare clipă ca pe un moment în care înveți și ăîstrezi deschise canalele de comunicare. Fii flexibil și poți face tranziția spre ceva nou și neașteptat.

Horoscop Minerva luna noiembrie 2019 Gemeni Relațional. Mercur, stăpânul tău planetar, își continuă retrogradarea prin seducătorul și secretosul Scorpion, așa că nu ai chef să îți împărtășești secretele intime cu toți. Dacă dorești să stai cu prietenii este un fapt, dar postarea detaliilor intime pe social media nu este cea mai bună idee.

Există un sextil Mercur-Saturn pe 10 noiembrie, care te ajută să îți atingi obiectivele romantice, dar ai grijă că este retrograd. Dacă te-ai gândit să-ți îmbunătățești abilitățile de comunicare, cred că este un moment excelent pentru a citi blogurile de dragoste ca să îți faci o idee despre cum să atamezi o relație sau să abordezi cine persoana care îți place. 

Pătratul dintre Marte și Saturn, din 5 noiembrie, te îndeamnă să nu îți împărtășești sentimentele cu nimeni în care nu ai încredere. Lipsa unei comunicări cinstite poate fi frustrantă, dar este mai bine să fii în siguranță decât să îți pară rău mai târziu. Ai răbdare în timp ce aștepți să se dezvolte o relație romantică.

Horoscop Minerva luna noiembrie 2019 Gemeni Profesional. Începu luna în forță și te simți încrezător, gata să îți asumi toate proiectele care apar la orizont. Spre sfârșitul lunii, energia poate începe să se estompeze. Mercur este retrograd până pe 19 noiembrie, și ar fi o idee bună să îți planifici o pauză, chiar dacă va trebui să aștepți câteva zile.

Există oportunități suplimentare de muncă, mai ales că Marte și Mercur sunt în Scorpion în prima parte a lunii. Este posibil să ai mai multe fluxuri de venituri și, deși s-ar putea să nu mai curgă ca un râu, veniturile suplimentare sunt consistente.

Un nou contact se dovedește a fi util pentru cariera ta. Este un moment bun pentru a întâlni oameni noi și a-ți face conexiuni de afaceri. Discută, analizează și fă-ți un portofoliu de idei în ce privește cariera.

Horoscop Minerva luna noiembrie 2019 Gemeni Financiar. În comparație cu alte luni ale anului, acum este o lună în care te simți jucăuș și inspirat. Pare un moment excelent pentru a aborda acel proiect creativ pe care l-ai lăsat pentru momentul potrivit. Această senzație gratuită poate fi standard pentru unii, dar pentru alții se poate simți ca o necesitate.

După o perioadă în care ai fost extrem de conservator, această nouă spontaneitate și disponibilitate de a-ți asuma riscuri te poate surprinde. Dacă ai vrut să ceri o majorare de salariu sau sau să invitați un coleg la o cină ori un eveniment, fă-o acum. Există multe lucruri diferite în viață de care te-ai putea bucura și acum ai acces la ele; oameni, locuri și lucruri care te interesează, toate le ai la îndemână. Nu trebuie să ignori sentimentele puternice pe care le ai în acest timp, dar, de asemenea, nu uita, chiar dacă ești în fruntea topului nu ești, totuși, stăpânul lumii. Un surplus de încredere a răstuenat valorilor unor oameni buni așa că nici tu nu ești imun la virusul celebrității care poate da cu tine de pământ. 

Horoscop Minerva luna noiembrie 2019 Gemeni Sănătate. Sporturile competitive care te mențin flexibil sunt excelente pentru circulația sanguină, pentru pierderea în greutate și pentru sănătate, în general. Pentru cea mai mare parte a lunii, este posibil să preferi să-ți verifici inteligența alimentară, comparându-te cu alte persoane, fie să joci golf, tenis sau să ai o altă activitate sportivă.

Cu toate acestea, pe măsură ce accentul se schimbă, vei deveni conștient de puterea obiceiurilor bune. Deprinderea unei rutini bune poate duce la o mai bună stare de sănătate.

Horoscop lunar noiembrie 2019 – Minerva

BerbecTaurGemeniRacLeuFecioarăBalanțăScorpionSăgetătorCapricornVărsătorPești

Horoscop luna noiembrie realizat de Minerva în exclusivitate pentru HUFF.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top