Culiță Sterp își face implant. La ce fel de intervenție a apelat cântărețul

20.10.2020
Culiță Sterp își face implant. La ce fel de intervenție a apelat cântărețul

Culiță Sterp își face astăzi un implant, intervenție pe care și-o dorește de mai mult timp. Cântărețul a făcut anunțul aseară, pe Instagram, când le-a spus fanilor că este nerăbdător să ajungă pe mâna medicilor. În urmă cu două ore, Culiță a făcut un story din cabinetul medical, vizibil entuziasmat de ce urmează să i se întâmple.

Culiță Sterp își face implant de păr

Cântărețul Culiță Sterp va fi supus unei intervenții de implant de păr. El și-a anunțat fanii aseară cu privire la faptul că va face această schimbare și că este foarte nerăbdător. În urmă cu două ore, cântărețul a revenit cu câteva story-uri pe Instagram, în care le-a arătat fanilor că a fost tuns zero și este pregătit pentru intervenție.

Se pare că artistul este nemulțumit de podoaba lui capilară și își dorește să facă o schimbare care îi va aduce fericire.

”A mai rămas doar o zi până la ziua cea mare. Vedeți golul ăsta aici, nu o să-l mai vedeți. Mâine are loc operația de implant și sper să fie cu noroc și să am păr mai mult și mai des și să fiu și eu în rând cu lumea.”, spunea Culiță Sterp, aseară, pe Instagram.

Culiță Sterp își face implant. La ce fel de intervenție a apelat cântărețul

Culiță Sterp este un cântăreț de muzică de petrecere, care a avut o ascensiune fulminantă în topurile de pe Youtube. El a devenit cunoscut și prin mariajul de doi ani pe care l-a avut cu Carmen de la Sălciua.

„Au fost multe chestii. Au fost probleme, ne-am împăcat, am trecut peste. Am greşit cu ceva. Nu e adevărat ce s-a spus la TV. Un prieten bun, comun. Noi ne certam, ea vorbea cu el. El o dădea pe consolări. Aveam acces la discuţiile dintre ei. Eram prieteni, am zis că nu bag în seamă conversaţiile lor. O dădeau în altele. Nu mai era pe consolare. Inimioare, pupici. E clar!”, declara cântărețul înainte de divorț.

După această relație, tânărul a cunoscut-o pe Daniela Iliescu, cu care se pare că este mai fericit ca niciodată. Există zvonuri cum că ce doi au planuri mari de viitor. Se pare că Culiță este pregătit pentru a merge din nou în fața ofițerului de stare civilă, ba mai mult, el își dorește să devină tată.