Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Capricorn

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 9-15 decembrie 2019 Capricorn

Este posibil să fii nevoit să mergi la medic din cauza unor probleme de sănătate, ale tale sau ale partenerei/lui. De asemenea, unele chestiuni juridice necesită o decizie finală. O investiție sau o achiziție importantă este posibilă acum. 

Ai putea fi o forță care ar trebui luată în considerare, deoarece accentul principal pe semnul tău pune accentul pe tine, pe planurile și obiectivele tale. Cu toate acestea, odată ce Jupiter care senifică abundență, a intrat în semnul tău pentru aproximativ un an, vei avea sprijin din partea Universului, deoarece Jupiter întărește încrederea în sine și îți poate lumina starea de spirit.

Cu taciturnul Saturn și brokerul de putere care este Pluto care se apropie din ce în ce mai mult de conjuncția care va avea loc în ianuarie, anumite lucruri din viața ta ar putea deveni prioritare. Jupiter te poate ajuta în acest sens, permițându-ți o perspectivă mai blândă.

Viața socială ar putea fi crucială în sensul că te ajută să îți realizezi visele și obiectivele, iar această săptămână ar putea fi esențială în această privință. Persoanele cu care intrați în contact ar putea aduce cu ei soluții care îți permit să progresezi.

Dacă ești pregătit pentru dragoste, o atracție puternică ar putea duce la câteva discuții interesante care sugerează că este bine să fii sincer cu tine în acest weekend.

Horoscop Minerva 9-15 decembrie 2019 Capricorn Relațional

Starea de bine a partenerei/ului este prioritatea acum. Ajută-l în problemele de sănătate fizică sau psihică cu care se confruntă. Fă-ți programări la medic sau la un terapeut și încurajează obiceiurile sănătoase, cum ar fi meditația. Tot acum poți avea o întâlnire care vizează o investiție pe termen lung sau pentru a planifica o achiziție necesară. Explorează toate opțiunile înainte de a semna vreun document. 

Întrucât Jupiter și-a început tranzitul prin semnul tău, la începutul săptămânii, dragostea nu îți aduce mai mult decât ai putea spera. Este bine să fii optimist, deoarece obstacolele din calea ta se vor rării.

Luna în Rac la sfârșitul săptămânii, îți dă libertatea de a te juca cu sentimentele. Ești un fraier dacă nu recunoști o poveste de dragoste reală, dar nu te implica în minciunile altcuiva, mai ales când știi adevărul. Pătratul Soarelui cu Neptun din weekend poate provoca multă confuzie. Dacă nu ești sigur de o anumită persoană sau anumită situație, nu ai niciun motiv să faci o mișcare în această direcție, așa fraier cum te consideră unii.

Horoscop Minerva 9-15 decembrie 2019 Capricorn Profesional

Simte-te bine în pielea ta, fii din nou copil, ia o atitudine ludică și imatură cu oamenii cu care lucrezi, păstrează-ți latura războinică pregătită pentru orice intervenție, dar nu uita că cel mai bine este să ierți, să uiți și să mergi mai departe cu nepăsare și cu o inimă ușoară, jovială.

Nu te lăsa descurajat de obstacolele aparente pe care le întâlnești acum. Dificultățile pot ține de plantarea semințelor succesului viitor. Evenimentele te pot face să te simți confuz sau neapreciat. Este posibil să ai de-a face cu o persoană a cărei agendă este foarte diferită de a ta. Cred că cel mai bine e să faci tot posibilul să lucrezi în jurul său, mai degrabă, decât să încerci să îl convertești la modul tău de a gândi sau de a face lucrurile. Fă-ți un portofoliu pentru a îmbunătăți perspectivele de angajare.

Horoscop Minerva 9-15 decembrie 2019 Capricorn Financiar

Este o săptămână care necesită mult mai multe căutări. Aspectele sunt minunate pentru a te manifesta creativ și a câtiga mai mulți bani pentru a-ți materializa visele, dar această avalanșă financiară îți poate întuneca mințile sau denatura viziunea, în detrimentul tău. Chiar dacă nu crezi că ai nevoie de timp să gândești ce faci cu banii, fă-ți timp. 

O afacere care vizează cumpărarea sau vânzarea unui bun trebuie consolidată acum. Vorbește despre aceste lucruri cu familia, cu partenerul de viață sau cu un prieten apropiat,  mai degrabă, decât să iei decizii pripite. Nu uita ca un mediu nou ar fi revigorant și îți poate oferi o perspectivă nouă asupra vieții. 

Horoscop Minerva 9-15 decembrie 2019 Capricorn Sănătate

Este timpul să îți îngrijești corpul și să îl detoxifici regulat. Trebuie să înveți, de asemenea, care este legătura dintre sentimentele interioare și starea de sănătate. Sănătatea se va îmbunătăți serios dacă lucrezi cu problemele dificile pe care le ai, pentru a-ți induce sentimentul valorii de sine și prin finalizarea acestora. Dacă nu poți scăpa de sentimentul de amărăciune sau resentimente, vor începe problemele de sănătate. Tu alegi.

Citește horoscopul săptămânii 9-15 decembrie pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top