Connect with us
Horoscop 16 iunie 2020. O zi cu provocări uriașe

Zilnic

Horoscop 16 iunie 2020. O zi cu provocări uriașe

Horoscop zilnic pentru 16 iunie 2020. Săptămâna începe cu vești bune pentru nativii din zodia Balanță. . Așa cum a precizat și Minerva spune în horoscop 15-21 iunie săptămânal, zodiile trebuie să-și pună bine gândurile înainte pentru a nu risca să ia decizii greșite. Maestrul Mihai Voropchievici a spus în runele pentru această săptămână a concluzionat că nu este bine să luăm decizii pripite.

Horoscop zilnic: 16 iunie 2020

Berbec

Te temi de o situaţie care abia acum dă semne timide şi, influenţat cumva de un anturaj nefast, în loc să iei taurul de coarne şi să vezi încotro merg lucrurile, aluneci spre o uşoară depresie şi neputinţă care nu te reprezintă de obicei. Nu-i asculta pe cei care se plâng întruna în preajma ta, pentru că te-ar putea trage în jos şi pe tine, ci profită de cea mai mică sursă de speranţă, de cel mai mic lucru bun care se întrevede la orizont şi profită chiar şi de cea mai fragilă cale ce te-ar putea scoate din acest impas. Cu un pic de curaj de a ignora influenţele negative, lucrurile ar recăpăta culoare, energie şi lumină!

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Berbec

Horoscop zilnic: Taur

Nu compara norocul tău cu al altora, pentru că viaţa nu e echitabilă pentru toată lumea. Nu pleca urechea la poveştile triste ale celor din jur când ţie îţi merge de minune şi nici invers, nu te gândi de ce cel de lângă tine râde când tu nu ştii cum să mai depăşeşti cine ştie ce moment critic. Roata vieţii se învârteşte şi fiecare trece şi prin momentele de vârf, şi prin cele din prăpastie, ca atare ai răbdare pentru că toate îţi revin la un moment dat. Nimic nu durează veşnic: nici fericirea – nici nefericirea, nici norocul – nici ghinionul, deci fii cumpătat când vine vorba să judeci viaţa ta sau a altora prin comparaţie.

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Taur

Horoscop zilnic: Gemeni

Când calculezi ce repede se duc banii, te enervezi la maximum, dar încearcă să te calmezi înainte de a lua alte şi alte decizii financiare. Rişti să intri într-o cheltuială peste puterile tale la primul impuls, şi după o vreme să-ţi dai seama că ai aruncat banii pe fereastră. Aşa se fac banii, greu şi lent, tocmai de aceea trebuie să-ţi calculezi mai bine resursele financiare când vine vorba de plăţi mari. Poate nu e acum cel mai bun moment pentru o anumită achiziţie sau investiţie, ci ar fi bine să mai faci unele economii şi să stabileşti mai atent priorităţile perioadei. Nu stai chiar aşa de bine, momentan.

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Gemeni

Horoscop zilnic: Rac

Te simţi exclus dintr-o activitate şi toate încercările tale de a te integra, par să nu dea roade. Decât să suferi şi să te simţi dat la o parte, alungat, neluat în seamă, mai bine te-ai gândi ce anume îi face pe ceilalţi să te ţină la distanţă. Poate chiar nu te priveşte acel lucru, nu ai nimic în comun cu acea activitate, sau poate nu a venit încă momentul să te alături şi tu. Nu o lua atât de personal, cum că cineva ar avea ceva cu tine, pentru că nu e deloc aşa. Foloseşte timpul pe care-l ai la dispoziţie pentru alte treburi, pentru că va veni şi ziua când vei fi invitat să te alături şi, dacă nu vei fi disponibil, iar vei suferi că nu poţi participa.

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Rac

Horoscop zilnic: Leu

Mergi de ceva vreme pe un teren cam monoton, în care nimic nou nu mai apare, dar aui simţi o schimbare de registru. Apare altceva care te scoate din monotonie, deşi te cam ia prin surprindere, pentru că erai obişnuit cu ritmul lent şi confortabil în care evoluau lucrurile. Trebuie să te adaptezi din mers noutăţii apărute din senin. Poate efectele nu se vor arăta nici aici foarte repede, deci trebuie să ai răbdare până vei înţelege ce anume s-a schimbat, dar aştepţi cu interes să vezi ce se va întâmpla de acum înainte, pentru că simţeai nevoia unei guri de aer proaspăt. Rutina se instalase peste unele planuri şi chiar sperai ceva nou!

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Leu

Horoscop zilnic: Fecioară

Regreţi lipsa de cumpătare de care ai dat dovadă cu ceva timp în urmă, pentru că ai aruncat, absolut inutil, nişte bani pe fereastră. Ai crezut că vei face faţă unor cheltuieli mai mari, te-ai bazat pe un ajutor financiar sau pe o sumă de bani demult promisă, or nimic din toate acestea nu s-a materializat şi acum îţi dai seama că te afli pe un teren sensibil. Cântăreşte mai atent fiecare decizie de ordin financiar, pentru că nu stai prea bine cu banii ţi orice eroare poate dezechilibra major bugetul şi poţi trece de la plus la minus pe nesimţite.

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Fecioară

Horoscop zilnic: Balanță

Deşi erai foarte concentrat la un proiect ce părea să meargă bine, azi apare o altă variantă la fel de tentantă care-ţi dă peste cap toată organizarea iniţială. Eşti foarte derutat, pentru că acum nu mai ştii pe ce cale să mergi, de vreme ce ambele opţiuni merită atenţie. Ar fi perfect dacă ai duce totul la capăt în varianta de pornire, lăsând al doilea plan în aşteptare. Nici nu ştii cum, din ambele idei, se pot naşte succese complet diferite şi separate, de aceea e bine să păstrezi în minte alternativa tocmai apărută ca să o pui în practică altădată.

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Balanță

Horoscop zilnic: Scorpion

Nu-ţi place să fii controlat sau dominat de alţii care au impresia că ar avea dreptul de a da ordine, de aceea trebuie să te ridici pentru libertatea ta de expresie sau de mişcare. Nu-i accepta pe cei cărora le place să vorbească de sus, să ridice tonul, să o facă pe şefii, pentru că nimic nu le oferă acest drept în faţa celor din jur. Fă-i să înţeleagă că sunteţi egali, că nu e loc aici nici de orgolii, nici de discriminare, nici de luptă pentru putere. Eşti la fel ca şi ei, discuţi de pe acelaşi nivel, ca atare, ca să-i dezarmezi repede, trebuie să apelezi la politeţe, diplomaţie şi amabilitate pentru a le potoli dorinţa de supremaţie.

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Scorpion

Horoscop zilnic: Săgetător

Dacă fugi de lume nu înseamnă că rezolvi animozităţile din mediul în care te afli, ci mai bine te confrunţi direct cu cei care au ceva de reproşat. Ai tendinţa de a le închide uşa în nas celor care vin la tine cu jalba-n proţap, dar nu izolarea e soluţia. Stai drept în faţa lor şi află ce au aceştia de spus, mai ales dacă tu nu te simţi vinovat de nimic. Unii nu ştiu altceva decât să critice, să judece, să comenteze maliţios ce au alţii de spus, dar nu tăcerea sau fuga e calea cea mai bună cale de a restabili armonia în aceste relaţii. Invită-i cu curaj la dialog şi ascultă-le opiniile, fără a pune nimic la suflet. Sigur e o neînţelegere pe undeva, dar dacă nu vrei să auzi nimic, nu ai cum s-o şi repari!

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Săgetător

Horoscop zilnic: Capricorn

Nu ajunge doar să faci declaraţii de dragoste pompoase, din vorbe meşteşugite, ci să demonstrezi celui drag ce simţi pentru el. Este momentul ideal pentru a sta de vorbă faţă în faţă ca doi oameni maturi pregătiţi să-şi prezinte intenţiile pe termen lung. Acum va ieşi la iveală superficialitatea, atracţia spre distracţie, pentru că dacă iubirea ta a fost doar o joacă, fii pregătit să-ţi iei rămas bun de la cel de lângă tine. El vrea ceva mult mai profund între voi de acum înainte şi ţi-o cere într-un mod ultimativ: ori – ori?

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Capricorn

Horoscop zilnic: Vărsător

Fii pe fază la veştile care vin astăzi de departe, pentru că de acolo ar putea apărea cele mai folositoare sfaturi. Concentrează-ţi atenţia asupra prietenilor din alte localităţi, asupra ştirilor de la televizor, asupra surselor de informare care te pun în legătură cu ţări străine sau culturi diferite, cu altfel de oameni decât cei cu care eşti obişnuit, pentru că afli o mulţime de lucruri importante de la lumea largă. Dacă pleci la drum, ar putea fi o călătorie foarte benefică, deoarece descoperi pe parcurs multe soluţii, idei şi direcţii noi pentru ceea ce te preocupă acum. Ia legătura cu oamenii şi fii atent la ce au ei de transmis.

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Vărsător

Horoscop zilnic: Pești

Călătoriile în interes de serviciu sunt la ordinea zilei. Poate nu eşti tu în cea mai bună stare pentru a pleca la drum, dar, dacă e ordin de sus, faci cum spune şeful. Pe cât de abătut pleci la drum, pe atât de mulţumit vii înapoi, pentru a aduce la cunoştinţă tot ce ai reuşit să faci, pentru că e vorba de deplasări fructuoase, cu tot felul de probleme rezolvate cu succes. Veştile care sosesc de departe au semnificaţii speciale pentru planurile în desfăşurare, la serviciu, ca atare ţine cont de sfaturile sosite prin căile de comunicare la care ai acces.

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Pești

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top