Connect with us
Horoscop Minerva perioada 2 - 8 septembrie 2019 BERBEC - Încep o relație nouă

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019 Berbec. Ești plin de idei creative

Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie Berbec.

Ești plin de idei creative și ești pregătit să le împărtășești cu ceilalți. Comunicarea cu cei din jur îți va permite să îți afișezi nu doar imaginația ci și capacitatea intelectuală. De asemenea, interesele familiale și romantice vor fi tratate cu simțul umorului, care este afișat complet. Sentimentul aventurii te așteaptă. Este posibil ca unele probleme să te tragă într-o parte și n alta, probabil conflicte sau complicații cu rudele, frații sau colegii de muncă. Vei găsi resurse în interior ca să le faci față. Când ai nevoie de ajutor, contacteazp-i și pe  ceilalți.

Bucură-te că ai fost nițel mai jucăuș în ultimul timp, deoarece din această săptămână te vei concentra mai mult pe muncă. Dar și așa, Soarele, Marte și Venus sunt încă în conjuncție la începutul săptămânii, așa că mai este timp pentru a profita de acest amestec plăcut de energii pentru a începe o nouă relație. 

La mijlocul săptămânii, Venus se depărtează de Soare și de Marte. Acest accent mult mai  pământean ar putea să te găsescă agățat de anumite principii, cam rigide aș spune, pentru a avea lucrurile în ordine, pentru a respecta termenele de predare și pentru a fi atent la responsabilitățile pe care le-ai putea lăsa mai la urmă.

Chiar și așa, Trigonul lui Mercur cu Jupiter ți-ar putea aduce o idee aventuroasă sau un îndemn la călătorie și te vei vedea pus în situația de a alege între ce-ți dorești și ce este posibil să faci. 

Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019 Berbec Relaţional

Realizezi că grijile sunt mai apăsătoare decât credeai, provocând stres sau chiar singurătate. Ajungi totuși la cineva special și vei fi cel mai fericit dacă va ieși cu tine într-o seară în oraș. Împărtășește-i câteva idei pe care le ai, demonstrându-ți astfel flerul în ce privește creativitatea. Și la tine, săptămâna aceasta o relație se poate încheia sau este pe punctul de a se termina. A vorbi despre anumite lucruri intenionat pentru a vedea reacția celeilalte persoane ar face lucrurile ai bune.

Mergi cu entuziasm spre ceea ce vrei, pe măsură ce luna trece prin Rac, la începutul săptămânii. Ai o doză de agresivitate, da, dar obiectul afecțiunii tale va fi flatat de atenția ta.

Soarele în logica Fecioară spre sfârșitul săptămânii, arată că întâlnirile și conversațiile sunt mai folositoare decât un flirt. Dacă vezi un potențial viitor alături de cineva care îți place, probabil că vei urmări să stabilești o nouă întâlnire cu ea.

Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019 Berbec Profesional

La început este posibil să nu fii impresionat de ideile riscante ale unui coleg. Cu toate acestea, la o privire mai atentă, vei realiza că aceste idei sunt mult mai solide decât ți-ai imaginat. Pe scurt, nu respinge nimic fără să faci mai întâi o examinare amănunțită.

Ai încredere în vocea ta interioară. Capacitatea de a vizualiza rezultatele pozitive este un atuu pentru a-ți susține interesele pe termen lung. Energia te poate duce la un fel de răscruce. Este momentul numai bun pentru a aplica pentru un nou loc de muncă sau pentru a te confrunta ceea ce nu funcționează în jobul pe care îl ai. Vei avea curajul să mergi într-o direcție nouă, dacă este necesar. 

Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019 Berbec Financiar

Pregătiți-vă pentru câștiguri pe toate fronturile săptămâna aceasta, chiar și căsătoria este o posibilitate. Abilitățile de comunicare te ajută să construiești punți spre colegi. Formează-ți o imagine. Te simți aventuros, așa că profită la maxim. Caută o companie interesantă și mergi alături de colegi sau de prietenii care pot avea nevoie de inspirație și încurajare.

Ai multă energie care te ajută să îți atingi obiectivele și să construiești securitatea financiară pentru familie săptămâna aceasta. Universul îți oferă oportunitatea de a călători în interes de serviciu și de a învăța mult mai multe despre locul de muncă! Fii atent la ceea ce poți folosi. Din moment ce planetele se înțeleg atâțt de bine, ai la îndemână ingredientele pentru succes.

Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019 Berbec Sănătate

Universul te încurajează să ai o sănătate bună și să te simți în formă. Problema este că te simți ca și cum cineva nevăzut te împinge din urmă. Efortul pare enorm. Nu va fi atât de rău dacă vei încerca să te oprești și să te orientezi spre o zonă pe care vrei să o îmbunătățești. Micile ajustări vor conduce la beneficii mai mari în timp pentru sănătate.

Horoscop Minerva săptămânal 26 august-1 septembrie 2019

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Sunt Cristina Bosioc și de 5 ani fac parte din echipa HUFF de 5 ani. În 2015 pășeam pe porțile redacției în postura de redactor pentru Revista Teo, mai apoi am fost promovată ca redactor șef, iar din 2019 conduc site-ul HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top