Connect with us
Horoscop Minerva August 2019 VĂRĂSĂTOR. Îngrijește ceea ce este important

Horoscop lunar

Horoscop Minerva August 2019 VĂRSĂTOR. Îngrijește ceea ce este important

Horoscop Minerva August 2019 Vărsător. August aduce două faze de Lună nouă și o lună plină, cerându-ți să renunți la orice limitări subconștiente care te împiedică să trăiești cea mai bună viață.

Luna nouă în Leu pe 1 august șterge supărările și oferă un început nou, în munca ta, pentru sănătatea ta și pentru rutina zilnică. Prioritizează-ți sănătatea la toate nivelurile – fizic, mental, emoțional și spiritual. Poți începe la un nou loc de muncă, un proiect la birou sau o dietă ca să rezolvi niște probleme de sănătate. Îngrijește ceea ce este important în fiecare zi pentru tine și evită hrănirea cu orice fel de energie care te atinge.

Mercur a revenit în mers normal pe 1 august și el, și vei avea o altă perspectivă asupra parteneriatelor și o altă percepție asupra celor care necesită vindecare.

Taie conștient, de la rădăcină, ideile sau temerile legate de eșec. Există schimbări care se desfășoară în spatele scenei, dar dacă iei lucrurile în serios și privești mai atent la moment dat, vei vedea următorii pași.

Pe 23 august, Soarele intră în Fecioră și relațiile vor deveni centrul de interes. Acordă atenție acțiunilor mai degrabă decât cuvintelor. Învață cine este de partea ta. Luna nouă din Fecioară, de pe 30 august, marchează un nou început, permițându-ți să faci alegeri mai sănătoase decât înainte.

Horoscop Minerva August 2019 Vărsător Relaţional

 Combinația dintre stăpânul tău planetar Uranus care este în Taur, semn tradiționalist și conservator nu este chiar tot ceți-ai fi dorit, dar ceva bun tot poate veni dinspre el. Explorarea rolului unor relații mai conservatoare îți oferă o idee bună despre ceea ce ești sau nu ești interesat.

Vei avea ocazia să te revolți în timpul pătratului Jupiter – Neptun  care va dura toată luna, aspect la care se va adăuga din 28 august și Marte, dar nu are nici un rost să faci pe cineva să se simtă inconfortabil. Îți place să împingi limitele cât mai departe, dar uneori este o idee mai bună să joci în siguranță când vine vorba de dragoste.

Soarele în Fecioară din 23 august arată că sentimentele tale nu sunt greu de descifrat. De ce nu pui totul la un loc și să vezi ce se întâmplă? Nu vei ști adevărul altfel. 

Horoscop Minerva August 2019 Vărsător Profesional

 Asociază-te cu un coleg mai dinamic încă de la începutul lunii, deoarece este momentul pentru a-ți expune abilitățile și pentru a fii în lumina în lumina reflectoarelor.

Pe 1 august, Luna nouă ar putea aduce ocazia de a lucra pentru familie. Această poziție ar putea fi mai potrivită pentru tine. Dacă ți-ai dorit vreodată să lucrezi de acasă, aceasta este șansa să faci acest lucru.

Luna Plină în Vărsător din 15 august va aduce la lumină unele informații supărătoare, schimbându-ți astfel părerea despre cineva pe care l-ai admirat odată. O nouă lună provocatoare pe 30 august indică o colaborare care ar putea fi tensionată.

Horoscop Minerva August 2019 Vărsător Financiar

Unele dificultăți financiare îți vor da mai multă stres decât ți-ai dori. Plățile amânate sau întârziate, beneficiile sau salariile, îi vor face aproape toți cei implicați să se simtă ostili. Nu întârzia să să îți plătești datoriile către alții și la rândul tău, vei fi plătit la timp pentru serviciile prestate. Totuși, nu trebuie să faci o obsesie din acest lucru, deoarece vei fi mulțumit când va veni timpul. Asta nu înseamnă că ar trebui să faci viața persoanelor aflate în întreținere mai dificilă decât trebuie.

Etapa prezintă o oportunitate de a acoperi lucrurile care nu te favorizează. Când îndepărtezi pleava, mult mai ușor să vede rodul; adică atunci când scapi de lucrurile rele, poți identifica mai ușor lucrurile bune din viața ta.

Horoscop Minerva August 2019 Vărsător Sănătate

Accentul pe dieta și pe rutina zilnică continuă și în această lună. Cu toate acestea, poate fi necesar să depășești anumite modele din copilărie sau să te reorientezi dacă dorești să îți atingi obiectivele. Poate că acum ai o altă atitudine față de mâncare, de propriul corp, de exercițiu și mișcare, în general, și care nu mai funcționează pentru tine.

Acum este momentul să lucrezi cu un antrenor, poate fi extrem de eficient pentru a observa aceste modele și pentru a te ajuta să le depășești. De asemenea, s-ar putea să constați că, dacă cineva monitorizează progresul, este cel mai bun mod de a obține rezultatele pe care le vrei.

Horoscop Minerva August 2019

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top