Connect with us
Horoscop Minerva Mai 2019 Leu. Fii foarte antent cum gestionezi banii

Horoscop lunar

Horoscop Minerva Mai 2019 Leu. Fii foarte antent cum gestionezi banii

Horoscop Minerva Mai 2019 Leu.

La tine, Luna Nouă din 5 mai, aduce o cruce cardinală care implică opoziția nodurilor lunare și conjuncția Saturn – Pluto și Venus care se opune Parții Norocului și care ar putea provoca o zi de 5 mai dificilă, dar tu poți face față oricui ar putea încerca să îți dea peste cap planurile. Te vei împotrivi cu toată ființa. Bazează-te pe creativitate, este mesajul Lunii Noi.

Ai idei și planuri care să îți permită să faci ca lucrurile să meargă în familie. Mercur îți cere să apeși pe butonul de pauză și să lași lucrurile să revină la normal în ritmul propriu.

Horoscop Minerva Mai 2019 zodii

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Se prefigurează deja trigonul dintre Soare și conjuncția Saturn – Pluto apoi trigonul minor care îl adaugă pe Neptun, iar asta îți permite să surprinzi o persoană specială cu un cadou perfect sau cu o invitație neașteptată. Soarele va intră în Gemeni apoi, pe 21 mai. Rezolvă lucrurile și bucură-te de un calm constructiv și imperativ.

Ești foarte bine călăuzit de lumina interioară în timpul primului pătrar de Lună. Nu te transformă într-un pustnic, ci mai degrabă, devin-o din ce în ce mai sensibil și receptiv la pacea și liniștea de care oamenii au nevoie, și pe care, de obicei, le ignoră.

S-ar putea să dorești să explorezi noi idei și oportunități de creație, dar s-ar putea să fii nevoit să participi la o întâlnire mai întâi. Miza întâlnirii este rezolvarea unei probleme confuze sau frustrante care pare să fie una încurcată fără speranță. Ia-ți timp, pentru că s-ar putea să dureze ceva până să le rezolvi. Dacă te poți desprinde, ai putea să vezi lucrurile cu o anumită claritate.

Conjuncția Venus – Uranus face un trigon cu Jupiter aflat în sectorul de petrecere a timpului liber, creativitate și romantism, și asta sugerează că putem vorbi despre oportunitate de a duce lucrurile la un alt nivel. Un hobby ar putea deveni o investiție mică dar de viitor sau mândria care ar putea să te facă să cauți mai adânc în tine. Mercur îți poate deschide și netezi calea și te va ajuta să îți atingi obiectivele.

Dacă cineva dorește să te implici într-o schemă care implică bani, în special în jurul dtei de 20 mai, fii foarte atent, oferta pare excelentă, dar înainte de a o accepta, analizeaz-o atent!

Care este cel mai important lucru pe care vrei să-l cunoști la cineva cu care te-ai întâlnit? În mod obișnuit, nu îți este greu să te exprimi, dar te vei bâlbâi vorbind despre valoarea cuiva cu care te-ai întâlnit la începutul lunii și care îți place foarte mult. Nu te grăbi. Vei ajunge la lucrurile care contează cu adevărat dar fără grabă pentru că sunt semnale că vei avea parte de aventură cu ștaif. O excursie singur, poate duce la romantism.

Profesional este un moment bun pentru stabilirea contactelor și a grupurilor de lucru, mai ales în a doua parte a lunii. Capacitatea ta de a împărtăși idei te face un bun lider de echipă. Pentru a fi cel mai eficient, trebuie să crezi în tine și în talentele tale, pe 18 mai, de Lună Plină.

Dacă nu ești mulțumit cu ceea ce faci acum, asigură-te că te vei pregăti mai mult. S-ar putea să fii nevoit să iei în considerare posibilitatea că tu ești cel care greșește. Perioadă ar putea aduce oportunități legate de o mare corporație.
Acum ești în poziția de a profita de recomandările făcute de prieteni și de familie.

Cu universul care leagă politica profesională, grupul de prieteni și angajarea pe cont propriu, ți se cere să te gândești unde să îți arborezi steagul în ceea ce privește munca. Vrei să fii legat de o carieră, de un grup sau de o locație sau vrei să te miști singur? Banii vin când tu alegi.

Este posibil să existe un conflict între ceea ce ești dispus să faci pentru altcineva și ceea ce ești dispus să faci pentru tine. Sau, conflictul ar putea fi la locul de muncă și nu te îngrijorează numai pe tine, ci și pe unii colegi de serviciu.

Ori de câte ori acest conflict revine aduce cu sine tensiuni dar și ocazia de a învăța ceva despre tine și despre ceilalți. Pentru a învăța ceva dintr-un conflict, nu trebuie decât să faci un pas în spate ca să ai o anumită perspectivă asupra acestuia.

Respirația profundă ajută foarte mult în această privință. Ține cont de respirație și totul va fi bine.

Se pare că radiezi o vitalitate excesiv de debordantă. Mulți se întreabă cum reușești să le îmbini pe toate. S-ar putea să fii nevoit să lași deoparte secretele și să dezvălui cum ai făcut trecerea de la bine la fantastic. Ai muncit din greu pentru asta. Și nu te lăsa tentat de vechile comportamente. Ține-o așa!

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top