Connect with us
Horoscop Minerva Săgetător 22 – 28 aprilie 2019. Pericol de accidente

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva Săgetător 22 – 28 aprilie 2019. Pericol de accidente

Săgetător – Activitățile de divertisment sau de agrement cu copiii vor fi revigorante. Poate că vei fii ispitit, luni, când o invitație sau o ofertă pare prea bună să o treci cu vederea.

Ar putea fi vorba despre o șansă care nu treuie ocolită sau să iei masa cu un prieten sau o excursie care te inspiră să uiți de muncă și să te bucuri de tine, în schimb.

Această tendință liniștită continuă, pe măsură ce Mercur și Venus sunt în Casa a 5-a, sectorul divertismentului, a petrecerii timpului liber și a romantismului, când ești în căutarea dragostei și ai putea fi atras de cineva care este o persoană conservatoare dar și un vorbitor.

Dacă ești gata pentru o noapte de vis sau când participați la o petrecere ori la o altă sărbătoare, vineri este o zi numai bună, iar lucrurile ar putea fi excelente.

Soarele este în Taur, în Casa a 5-a, a divertismentului, a iubirii și a creativității te poate inspira să depui eforturi susținute pentru a-ți atinge obiectivele.

Relațional. Un accident de muncă determină întâlnirea pentru discuții și, eventual, pentru acțiuni în justiție. Îngrijorarea pentru acest lucru cântărește foarte mult pentru tine, dar provoacă stres sau chiar de singurătate. Ajungi la o persoană specială, invitându-ți colgii îmtr-o seară în oraș.

Afișezi flerul pentru creativitate și dragoste, împărtășind unele idei cu ei. O relație se poate încheia sau se poate întrerupe. Vorbind despre anumite lucruri, pentru a vedea partea celuilalt, nu știu cât este de bine. Fii diplomat și un ascultător atent.

Bucură-te în această săptămână de pasiune intensă și conexiuni. Ești profund absorbit în idei și planuri. Un iubit, un bun prieten, chiar o rudă te va preocupa ceva mai mult.

Dacă te lupți cu ceva, cere ajutor, este mult mai bine decât suferința în izolarea inutilă. Sarcinile mundane pot fi dificil de focalizat acum, pe măsură ce planurile tale mai pasionante te prind. Indiferent ce dai acum, tratează-i pe ceilalți așa cum ai dori să fi tu tratat. Îndrăznește să fii profund.

Starea romantică este ușor suprimata în timpul contrelor dintre Venus și Jupiter, ceea ce îți oferă timp să reflectezi asupra relațiilor trecute. Învățarea unei lecții acum poate preveni durerea sufltească în viitor.

Căutarea securității tipică Taurului ar putea să te facă să tânjești după o relație angajată, dar să te apropii de persoana în care nu i încredere doar pentru a fi cu cineva nu va satisface acestă dorință. Fii răbdător când așteptați dragostea adevărată.

Profesional. Concurența la locul de muncă poate provoca stres sau conflicte. Îți faci griji pentru reputația ta. Abate-ți atenția de la stres petrecând timpul liber cu cei dragi.

Continuă să lucrezi din greu și să ai grijă de toți cei care depind de tine. În schimb, încrederea în faptul că munca grea și îndeplinirea sarcinilor de fiecare zi te conduce spre succes este constructivă și te ajută să îți împărtășești cunoștințele creative cu alții.

Este momentul să profiți la maxim de puterile sporite de concentrare. Este posibil să ai nevoie să fii singur o vreme pentru că ai de lucru psihic.

Memoria ta este mai retentivă decât de obicei și gândurile devin personale. Te poți bucura de discuții care abundă în amintiri.  Este un moment minunat să te deschizi cu adevărat și să ai conversații plăcute cu cei dragi.

Problemele legate de îngrijorările domestice și interne, inclusiv trecutul personal, tind să îți domine gândurile. S-ar putea să te simți hărțuit și este posibil să aduci aceste probleme acasă.

Reacțiile altor persoane față de tine pot aduce cele mai mari lecții din această săptămână. Lunea este cea mai bună zi a săptămânii pentru a găsi un nou loc de muncă sau a începe un nou proiect.

Este și o ocazie de a-ți regândi cariera. Chiar și în momente grele, este important să îți placă munca sau să cauți în mod activ ceva nou. Împărtășește-ți îngrijorările prietenilor sau colegilor de încredere.

Este important să lucrezi în mod cooperant. Încercă să ușurezi unele dintre presiunile pe care le întreține o rudă, deoarece sunteți bine familiarizat cu stresul lor.

Financiar. Evită speculațiile riscante săptămâna aceasta. Cea mai bună modalitate de a găsi succesul acum este să continui să depui eforturi și să eviți conflictul din jurul tău.

Nu te lăsa atras în litigii inutil. În schimb, oferă planuri alternative la momentul potrivit și într-o manieră diplomatică. Deși poți fi îngrijorat de evaluarea de la locul de muncă, vei trece curând la colaborări mai spectaculoase.

Fii atent la cei care depind de tine acasă și la birou. Te așteaptă noi oportunități, pe măsură ce o ușă se închide, o alta se va deschide mai repede decât crezi.

Profitați de această perioadă de concentrare sporită. Solitudinea poate fi necesară pentru ca tu să lucrezi prin gândurile tale. Convinge-ți persoana iubită despre cheltuielile de care ai nevoie. Deschide-te prietenilor și eliberează-te de stres exprimându-ți îngrijorările.

Citește și horoscop 22 – 28 aprilie 2019 Minerva pentru alte zodii:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Sănătate. Păstrarea lucrurilor în echilibru nu este niciodată o afacere încheiată: există întotdeauna o altă zi cu lucruri care au nevoie de atenție, probleme care trebuie încălcate.

Oferă-ți avantajul de a restructura regulat ceea ce mănânci, pentru a satisface acea dorință de echilibru. Consumul de produse proaspete, ecologice, este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face pentru sănătatea ta.

Dar nu trebuie să fi tu întotdeauna cel care gătește! Luarea cinei la un restaurant de fițe cu prietenii din când în când, poate avea un efect relaxant.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top