Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie - 3 mai 2020 - FECIOARĂ

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 12 – 18 august FECIOARĂ. Este mult mai bine să înveți cum să lucrezi cu ceilalți

Horoscop Minerva 12 – 18 august Fecioara. Perspectiva asupra vieții este pe cale să ți se schimbe. Mediul în care trăiești sau lucrezi poate fi, de asemenea, schimbat. Atitudinea este totul acum. Ascultă-i pe cei din jurul tău și ia în considerare propunerile lor. Ferește-te să mergi la extreme. Este un moment ideal pentru legarea relațiilor de toate tipurile, inclusiv cele romantice. Participă la activități de grup. Nu este nevoie să mergi singur. Este mult mai bine să înveți cum să lucrezi cu ceilalți.

Se întâmplă foarte multe în culise, cu un accent puternic pe zona psihologică și spirituală. Dar poate fi și o oportunitate de a rezolva orice problemă în curs de desfășurare, în special a celor care împiedică sunt împotriva progresului. Cel mai bine ar fi să nu inițiezi noi planuri sau proiecte în acest moment, deoarece treci printr-o perioadă în care este mai bine să strângo informațiile pe care le ai ca să îți faci o părere, să faci curățenie în jur pentru un nou în început în cursul acestei luni.

Iată și câteva aspecte minunate de la jumătatea săptămânii care îți pot fi de ajutor dacă sărbătorești o ocazie cu familia, în special una plină de emoții benefice. Ar putea fi o nuntă, un botez sau o zi de naștere care să adune toată lumea într-un mod vesel.

În plus, odată ce Mercur se mută în Leu, nu strică o mică organizare care poate face sarcinile interne mult mai ușoare.

Horoscop Minerva 12 – 18 august Fecioara Relaţional

Schimbarea îți iese în cale. Exprimă-ți pasiunea și folosețte aceste schimbări în bine. Atitudinea pozitivă va fi contagioasă acum, ceea ce va duce nu doar la succes ci și la bucurie în relațiile tale. O perspectivă calmă îți va servi bine, așa că păstrează-ți mintea deschisă. Unele obligațiuni stabilite recent pot fi ușor fixate prin deschidere și încredere. Simți dorința de conectare, așa că activeaă în comunitatea ta, ieși acolo, în lume. Acest lucru se va dovedi rentabil pentru tine personal și profesional. Ai încredere în tine, precum și în ceilalți.

Totul este bine în lumea ta în timpul trigonului dintre Soare și Jupiter de luni și marți.  Chiar dacă nu ești acolo unde ai dori să fii, nutrește speranța că vei ajunge acolo în viitor.

Luna în Pești la sfârșitul săptămânii te face să te gândești la relațiile din trecut, dar nu regreți nimic. Nu ai fi cine ești acum fără aceste experiențe, atât bune, cât și rele.

Horoscop Minerva 12 – 18 august Fecioara Profesional

Dacă trebuie să iei o decizie importantă săptămâna aceasta sau să contactezi pe cineva important, dimineața este momentul pentru a face acest lucru. În cursul după-amiezii, îți va fi greu să te motivezi pe tine și pe ceilalți. S-ar putea să vrei doar să te întorci devreme acasă.

Nu te lega la cap când nu te doare. Este un moment bun pentru a lăsa emoțiile să te conducă. Instinctele tale sunt puternice, așa că ascultă-le. Indecizia poate fi cel mai mare inamic al tău, dar poate fi depășită cu ajutorul celui mai puternic aliat al tău: intuiția.

Energia de acum se poate vedea peste tot în jurul tău sau când discuți cu persoane îndepărtate care împărtășesc aceleași interese de afaceri. Profită de orice ocazie pentru a-i îndruma și încuraja pe ceilalți. Nu te aștepta să faci multe. Este vorba mai mult despre conversațiile pe care le ai. Lucrurile încep să se deschidă într-un mod mai impresionant mai târziu.

Horoscop Minerva 12 – 18 august Fecioara Financiar

Ai multă energie care te ajută să îți atingi obiectivele financiare și să îți construiești securitatea financiară pentru familie săptămâna aceasta. Universul îți oferă oportunitatea de a călători pentru muncă și de a învăța mult mai multe despre acest loc de muncă, astfel încât să poți câștiga și mai mult în viitor! Fii atent la ceea ce poți folosi. Din moment ce planetele se înțeleg bine, ai la îndemână ingredientele pentru succesul financiar.

Horoscop Minerva 12 – 18 august Fecioara Sănătate

 Atmosfera săptămânii oferă multă energie și îți arată că trebuie să îți angajezi mintea pentru a-ți gestiona corpul. Gândește-ți mintea ca pe un pădurar care luptă eroic cu focul furibund. Există o mulțime de utilizări beneficie pentru foc, dar trebuie să ai și un conținut. Disciplină este numele acestui joc. Folosește-ți mintea pentru a te convinge să-ți pui pantofii de alergare și să te apuci de sport, să pregătești o cină sănătoasă sau să te ridici și să îți reumpli paharul cu apă.

Horoscop Minerva săptămânal 12 – 19 august 2019

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top